Wysłany: Nie Kwi 23, 2006 6:13 pm LOST! ZAGUBIENI!
Czy ktoś z forumowiczów ogląda ten serial? Ja obejrzałem wszytskie dotychczasowe odcinki i musze powiedziec że podoba mi sie tak sam jak Simpsonowie,a nawet bardziej.
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 10:13 pm
Bardzo dobry serial, ale jak dla mnie do czasu, powoli zaczyna zjadać swój własny ogon. Ciekaw jestem, czy scenarzyści maja rozpisane odcinki do końca, czy czekają na wyniki ogladalności i na poczekaniu wymyslają kolejne niestworzone rzeczy. Ciekaweteż w którym momencie sami przestana łapać o co tu chodzi.
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 10:48 pm
air chris musze sie przyznac ze zaczynajac to ogladac zadalam sobie to samo pytanie
czy autorzy wiedza jak to sie ma skonczyc
swoja droga jezeli zaczna przynudzac to mama nadzieje ze to urwa bo jak sie zrobi z tego 2 moda na sukces to ja odpadam
lepiej odejsc z honorem niz z nakladem beznadziejnych odcinkow, ale jak narazie to jeszcze nie przynudzaja
Jestem juz po finale 2 sezonu... znowu kilka rzeczy się wyjaśniło - ogólnie fajny odcinek tylko szkoda że teraz musimy czekać na 3 sezon tyle miesięcy Oczywiście pojawiło się kilkadziesiąt nowych zagadek ale i tak będe dalej oglądać
andrzej91 [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 4:18 pm
tez widziałem wszystkie odcinki tego serialu, ktore wyszły do tej pory
live together die alone był zaje*isty! nie moge sie doczekac 3 seozonu !!
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 5:07 pm
ja nie wiem do konca o co w tym wszystkim chodzi bo obejrzelam jedynie kilka odcinkow z drugiego sezonu, konretnie ostatnie cztery
ale z tego co widzialam to jest to calkiem niezle
Blair [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 3:23 pm
Ja jestem w polowie 2 sezonu Ale to tylko kwestia sciagniecia reszty odcinkow z sieci...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum