The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: euro, mamy

MAMY EURO!!! :D

Jak zareagowa?e?/a? na wie?? o przyznaniu Polsce i Ukrainie organizacji ME2012 w pi?ce no?nej?
Ucieszy?em/am si? i to bardzo! :D
38%
 38%  [ 7 ]
Ucieszy?em/am si? ale tak po cichu... :P
22%
 22%  [ 4 ]
Nie ucieszy?em/am si?, a wr?cz czuj? si? zawiedziony/a
0%
 0%  [ 0 ]
Jestem w?ciek?y/a!!!
0%
 0%  [ 0 ]
Przyj??em/am to bez emocji :P
38%
 38%  [ 7 ]
Głosowań: 18
Wszystkich Głosów: 18

Autor Wiadomość
Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 1:10 am   MAMY EURO!!! :D

Jestem ciekaw jak zareagowaliście na wieść o przyznaniu nam i Ukrainie organizacji ME2012?
Ja się bardzo ucieszyłem choć średnio wierzyłem że nam się uda :]
A teraz to jestem ciekaw czy uda nam się to wszystko przygotować, tj. wyremontować stadiony, zapewnić piłkarzom dobre zakwaterowanie i bezpieczeństwo, zlikwidować lub ograniczyć korupcję...

mgr_rybak  
Sponsor

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 12:43 pm   

Nie zdążą wszystkiego zrobić bo jak będą przetargi to zaraz będą przegrani się odwoływać, a z potem sprawy będą się ciągnąć i ciągnąć... Poza tym nie będzie pieniędzy, bo zaraz na emerytów i górników wydadzą.

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 1:40 pm   

A ja się wściekłem bo: Od lat nie ma kasy na autostrady i ludzie się śmieją z tych odcinków krótkich. Do Euro2012 trzeba będzie wybudować ich setki kilometrów aby zapewnić ludziom dobry dojazd. A nagle Gilowska mówi: Pieniądze są. To co nagle cud, organizujemy Euro2012 i nagle się pieniądze na autostrady znalazły? Po prostu żenada co ten rząd odwala. Gdyby nie mistrzostwa nie mieli byśmy autostrad.

Vinci  
Bohater Springfield

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 2:33 pm   

Przecież pieniądze zawsze były, o czym Ty mówisz? Brak projektów, rak do pracy, Dobrych nadzorców itp itd ale pieniądze zawsze były. Słyniemy z tego, że dostajemy dużo większe dotacje niż to potrafimy wykorzystać i ta kasa nam przepada. Także nie w kasie pies pogrzebany.

basto  
Grampa

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 4:10 pm   

Ja sie tam ciesze przynajmniej nam wybuduja stadiony i autostrady. Bedziemy miec na tym zyski jak powiedziala pani minister od finansow :mrgreen: (choc szczerze w to watpie)

P.S mam jedno pytanie kto za to zaplaci? bo przeciez zeby miec zyski to trzeba zainwestowac :(

mgr_rybak  
Sponsor

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 5:32 pm   

Unia daje 40mld Euro. Ja czuję, że wybudujemy za unijne potem się sprywatyzuje i kolesie będą robić kasę na autostradach.
Już widzę ruch w gabinecie Jarka - kto na kierownika jakiego stadionu, autostrady, lotniska...

Co do korupcji - dopiero się zacznie. Teraz pójdą właśnie łapówy za przetargi, stanowiska itp.

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 8:03 pm   

basto napisał/a:

P.S mam jedno pytanie kto za to zaplaci? bo przeciez zeby miec zyski to trzeba zainwestowac :(

No mogli by wreszcie poświęcić na to nasze podatki...

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 12:33 am   

proszę o dodanie opcji " Nie zareagowałem, bo totalnie mnie to nie interesuje" :P

Vinci  
Bohater Springfield

Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 12:44 am   

Johnny B. napisał/a:
proszę o dodanie opcji " Nie zareagowałem, bo totalnie mnie to nie interesuje" :P

A kysz zmoro nieczysta! Sio sio, takie brzydkie rzeczy mówić!

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 12:50 am   

Johnny B. napisał/a:

Przecież jest opcja "Przyjąłem/am to bez emocji" która oznacza mniej więcej to samo :P

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 12:55 am   

tak ale nie posiadanie emocji nie równa się zerowym interesem :)

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pią Maj 11, 2007 12:16 am   

Wiecie co... ja teraz to już aż tak bardzo to się nie cieszę na te mistrzostwa...
a to dlatego że... ech głupio mi trochę o tym mówić ale powiem to... pewna bliska mi osoba która też się cieszyła (tak jak ja na początku) z tego faktu... nie chce podzielić się tą radością ze mną :/ I trochę się zniechęciłem do tych mistrzostw i niedobrze mi się trochę robi kiedy o nich słyszę... ale mam nadzieję że do 2012 mi przejdzie i ze zniecierpliwieniem będę czekał na te wszystkie zmiany... :]

idoleq  
Grampa

Wysłany: Pon Maj 14, 2007 9:41 pm   

Jesli chodzi o pieniadze to są :
Część z Unii Europejskiej, od UEFA , od prywatnych inwestorow, od rzadu, miasta tez maja dochody i tez sie doloza.

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pon Maj 14, 2007 10:38 pm   

To bardzo optymistyczne myślenie, ale... ja szczerze mówiąc wątpię aby nam wystarczyło :/
No ale z drugiej strony nie chcę popadać w skrajny pesymizm :P

Odpowiedz do tematu