co jak co, ale spodziewałem się czegoś więcej. szczerze mówiąc, to przeszła mi ochota na zakup tego numeru, ale i tak kupię go ze względów kolekcjonerskich ... czuję się oszukan tymi 2 zdjęciami Marge !
Rotten82, bez kitu, i to tylko na jednym zdjęciu jest pokazane 'coś więcej' -.- ... Też chciałem zakupić ten numer za pomocą rodzeństwa w Stanach, ale w związku z taką ubogą zawartością, raczej wolę sobie kupić co innego .
PS.: Zauważyliście, że sesja jest przeprowadzana na Alasce w domku z The Simpsons Movie? Widać nawet na jednym zdjęciu cień Homera
Pytania o to czy Home miał coś przeciwko sesji, czy dzieciaki miały coś przeciwko, kiedy Marge zorientowała się że Homer jest tym jedynym, czy myślała kiedykolwiek o zafarbowaniu włosów na kolor blond i kilka innych...
Od siebie dodam tylko że na końcu wywiadu jest informacja. Mianowicie:
Playboy Magazine napisał/a:
Więcej prowokacyjnych poz Marge zobaczycie w odcinku "The Devil Wears Nada" w niedzielę 15 Listopada na kanale FOX
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 4:28 pm
ale kochani czego wy się spodziewaliście? ostrej rozbieranej sesji? przecież to marge jeśli to ma być chwyt marketingowy by wypromować akurat ten odcinek, albo w ogóle Simpsonów to nie mogli nagle z marge zrobić jakiejś dominatrix z batem i waginą na wierzchu
Pokazała cycuchy to dużo jak na stateczną, wiecznie grzeczną Marge, nie mogli przecież zmienić jej image'u
porządnie rozbieraną sesję to mogła mieć crabbaple albo jakaś inna mniej wyrazista postać np. selma ( tylko te nogi...)
Eee tam... W Simpsonach nie ma takich kobiet do takiej sesji dla dorosłych. Prędzej Smithers by się pojawił w jakimś czasopiśmie dla gejów
Oj na upartego znalazło by się trochę... Np. Boobarella, Króliczki od Duffa, Krabappel też na taką świetnie pasuje...
A tak poza tym to każda by się nadawała. Co z tego że w serialu pokazują grzeczną stronę. Wiadomo jak to jest w realnym życiu, niektórzy się wstydzą bądź krępują, tak samo można by określić tą sytuację.
A dla chętnych "nagości" Marge i innych Simpsonów to polecam google i odpowiednie nazwy w wyszukiwarce )
Eee tam... W Simpsonach nie ma takich kobiet do takiej sesji dla dorosłych. Prędzej Smithers by się pojawił w jakimś czasopiśmie dla gejów
Szczerze, to nie za bardzo zgadzam się z tą opinią
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
Szczerze mówiąc liczyłem na to, że sesja Marge będzie wyglądać co najmniej jak Kelly Thompson (kilka stron za Marge). Co to za sesja? Dwa obrazki... Liczyłem na minimum 5-6, przecież to miał być temat numeru, mogli się bardziej postarać teraz widać, że był to tylko komercyjny chwyt, by zwiększyć sprzedawalność Playboya i oglądalność Simpsonów, co do wywiadu to IMO był głupi i zrobiony na odwal
matko! Johny B.! Selma??? Przecież to jest już gwałt na jakimkolwiek poczuciu estetyki Gdyby Futurama była popularniejsza to pewnie zrobiliby Amy Wong to to jest laska
A rysunek Marge ładny, taki raczej artystyczny i mało wulgarny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum