Wysłany: Pią Paź 09, 2009 4:46 pm Marge będzie miała rozbieraną sesję w Playboyu!
Według doniesień E!Online, z okazji zbliżającego się 20-lecia serialu The Simpsons Marge będzie miała rozbieraną sesję w Playboyu
W pierwszej chwili sobie w ogóle nie wyobrażałem, że twórcy serialu mogą jej coś takiego zrobić Marge. Ale znając życie, tak ją przedstawią, że prócz ponętnych kształtów jej piersi pewnie nic więcej nie zobaczymy. Choć mogę się mylić
No nie wiem nie wiem Ja tam chętnię zobaczę co tam opublikują To już nie pierwsza "fikcyjna" postać u nich w magazynie. Była już Lar(w)a Croft i Rayne z BloodRayne. Teraz przyszedł czas na mrs. Simpson Tylko czekać aż ukaże się na warezach Jak ściągnę dam znać
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
Obowiązkowo trzeba mieć to pismo I wstydzilibyście się oglądać nagą matkę trójki dzieci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum