Wysłany: Sob Maj 13, 2006 10:34 pm
Albo obsesyjnym fanem . Uwierz mi, są tacy, którzy by się w tym pokazali - tzn. nie wiem jak u nas, ale w USA na pewno . Założę się, że na premierę kinowej wersji przyjdzie takich sporo.
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 12:01 am
srj, moze byc Twoj za jedyne 49.99$ + koszt wysylki
ja bym w zyciu w czyms takim nie wyskoczyla i tak juz sie nie ktorzy ze mnie smieja ze mam bzika na pkt kreskowki
Nie jestem, za przejmowaniem "świąt" z Amerykańskiej kultury, ale jeśli w Polsce będzie kiedyś Halloween, to na 100% kupię sobie jedną z takich masek (po rozsądnej cenie) i wyskoczę na ulicę. W mojej okolicy mają mnie za świra, bo nawet skarpetki mam z TS. Mała oferta handlowa-moja mama jeździ co miesiąc za granicę i kupuje różne ciuchy. Jeśli ktoś chce, to mogę powiedzieć, żeby przywiozła trochę par skarpetek i mu (bądź jej) sprzedam po cenie zakupu+przesyłka do adresata. Wystarczy napisać PW, bądź na GG.
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 2:28 pm
mi się podoba maska burnsa i radioactive mana Ale osobiscie na halloween wybralbym maske freddiego crugera albo jasona Solidne wykonanie
Spoko maseczki Najlepsza jest ta z Moe Jego morda wygląda normalnie jak dziób
Myślę że to nie tylko na konwenty i na Halloween dobre ale to też extra gratka dla kolekcjonerów
Przecież wiadomo, że w tym nigdzie nie będziesz chodzić, tak jak nie będziesz używać modelu topora do zabijania. To tylko fajna rzecz dla kolekcjonera. Nie sądzę, żeby jakiś zbieracz gadżetów bawił się figurkami "The Simpsons" jak Barbie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum