Niezbyt za nim przepadam trochę mnie nudzi i drażni rozśmiesza mnie jedynie jak coś mu się dzieje ale za to że jest przyjacielem Barta i za jego wypadki jestem skłonny mu dać
7/10
to jest dopiero lamus. pisałem już o nim przy okazji w temacie o jego matce ale napiszę i tutaj. LAMUS LAMUS I JESZCZE RAZ LAMUS!!! Taką postać to się powinno do lamusa wyrzucić no bo jak można się kochać w matce swojego kolegi?! Mam tu na myśli Marge Simpson!
To jest dopiero lamus! Jimbo Jones to przy nim metaforycznie wymięka. ale fizycznie już jest na odwrót.
2/10 - bo jednak czasem lubie pośmiać się z lamusów i bez niego byłoby nudno dlatego daję 2 punkciki
_________________ http://bukomiks.blogspot.com/ - serdecznie zapraszam na mojego bloga z komiksami
aporpos: PRZEKLINANIE JEST FAJNE!
Jest to całkiem ciekawa postać, jego rysy mi się trochę nie podobają, ale całość jest świetna, tak sobie myślę, że Bart ma na niego trochę zły wpływ. W każdym razie daje 10
dobra milhouse za fajny nie jest i powinien darować sobie lisę bo nie jest jego warta. lepiej niech weźmie córkę pastrora już ona go urządzi no :twised:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum