Wysłany: Sob Maj 10, 2008 6:52 pm
milion :]....za 2 podejsciem ;/ kiedys mowili ze na wyswietlaczu w supermarkecie jest skrot jakiejs organizacji ;/ no i to strzalem i trafilem dopiero za 2 razem
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 501 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 4:02 pm
bakałarz napisał/a:
milion :]....za 2 podejsciem ;/ kiedys mowili ze na wyswietlaczu w supermarkecie jest skrot jakiejs organizacji ;/ no i to strzalem i trafilem dopiero za 2 razem
a ja czytałem że to średnia rocznych wydatków na niemowlę w u.s.a. obliczona przez jakiśtam instytut statystyczny.
jako ciekawostka, ta gra jest dostępna jako dodatek w igoogle (jeśli ktoś korzysta
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Cze 2007 Posty: 507 Skąd: Springfield
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 4:26 pm
Ja miałam pare problem z Kto ukradł cośtam i Bliknki czy coś takiego ... W każdym razie za chyba 3 razem doszłam do chyba 32.000 ... Jak dla mnie wynik OK ... Szkoda ,że gra niedopracowana .. Bo nie dośc ,że słaba szata graficzna (,ale miało być jak Milionerzy więc cóż ) ,pikselówka ,to co najgorsze nie działają podpowiedzi .. :/ Wiem ,że z nimi byłoby łatwo ,ale mogliby dac chociaz jedna (chociaz mi by sie przydały 3 ) .. Ale liczy sie w tym wypadku pomysł nie wykonanie ...
P.S. Mogliby dac lepsze pytania ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum