Wysłany: Pią Sty 01, 2010 10:17 pm
Shark214, lekka przesada data postu: Sob Paź 21, 2006 5:05 pm no i jakos nie wierze ze znales perfekt angielski majac 12 lat, bez obrazy ale jak bys z kims w tedy sprobowal sie dogadac watpie zeby Ci to wyszlo.
Matko. I co z tego? Ja w tym wieku angielski znałem perfekcyjnie.
Znałeś? Czyli już nie? Taka przemijająca umiejętność.... Fajnie...
A tak szczeże to mało prawdopodobne. Znając angielski perfekcyjnie w wieku 12 lat musiałbyś się go uczyć na równi z nauką polskiego a nawet wcześniej... Wiesz, co innego jakbyś napisał że "znałeś angielski na poziomie 12 lat" To już zmienia postać rzeczy... Fakt czepiam się i robię offtopa ale musiałem to od siebie dodać
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 9:53 pm
ZawaL napisał/a:
Znałeś? Czyli już nie? Taka przemijająca umiejętność.... Fajnie...
A tak szczeże to mało prawdopodobne. Znając angielski perfekcyjnie w wieku 12 lat musiałbyś się go uczyć na równi z nauką polskiego a nawet wcześniej... Wiesz, co innego jakbyś napisał że "znałeś angielski na poziomie 12 lat" To już zmienia postać rzeczy... Fakt czepiam się i robię offtopa ale musiałem to od siebie dodać
A może zaczął się uczyć w wieku 2-3 lat? Ponoć w tym wieku bardzo szybko wchłania się informacje. Ale raczej nie wierzę, patrząc na inne posty Shark214 (np. przy odcinku 08x24 napisał, że jego brat studiował bobry... :/)
Ostatnio zmieniony przez MNDT1992 Sob Sty 02, 2010 11:10 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 11:08 pm
pamietam.......mnie tez prubowana uczyc angieslkiego w przedszkolu.......... w 1 rozmowie z kims anglojezycznym nauczylem sie wjcej niz przez cala nauke w przedszkolu, a wg. mnie shark214 porpstu nabija posty gdzie sie da i ile sie da.
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 11:13 pm
homerazzi55 napisał/a:
pamietam.......mnie tez prubowana uczyc angieslkiego w przedszkolu.......... w 1 rozmowie z kims anglojezycznym nauczylem sie wjcej niz przez cala nauke w przedszkolu, a wg. mnie shark214 porpstu nabija posty gdzie sie da i ile sie da.
Ja w przedszkolu jeszcze nie miałem, w podstawówce nauczyłem się gramatyki, w gimnazjum - nic (w takim gimnazjum jakie ja miałem nikt by się nie nauczył...) Słownictwa nauczyłem się na grach komputerowych i filmach z napisami Jeśli chodzi o rozmawianie z anglojęzycznymi, ciężko ich znaleźć w moich okolicach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum