No kwiz w miarę prosty, jednak za pierwszym razem się wyłożyłem na pytaniu o cenę Maggie na wyświetlaczu . Szkoda, że brak losowości pytań.
Wyobraźcie sobie "Wielką Grę" z tematu: życie i przygody rodziny Simpsonów - coś dla hardcorowych fanów
_________________ Hey, Homer, I'm worried about the beer supply. After this case, and the other case, there's only one case left
Phi, ja też za pierwszym i to z zamkniętymi oczami i katarem, pisząc lewą ręką w rękawicy bokserskiej, słuchając mandaryny i skacząc na prawej nodze przez skakankę z różowej gumki do majtek mojej sąsiadki, która widziała kiedyś samolot z bliska.
Ech...za pierwszym razem, ale z jednym musiałem się zastanowić (cenna na wyświetlaczu, ale zapamiętałem, że pierwsza jest 8 ) ogólnie przydałoby się o wiele więcej pytań i to losowych, bo za drugim razem to zero zabawy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum