Wysłany: Pią Lip 11, 2008 11:16 pm Mini SImpsons & The Simpsons Qee
Jako fanka The Simpsons i miłośniczka designer Toys (forum )
nie moge przejść obojętnie obok nowych figurek Qee. Nie wiem czy ktoś na forum się tym interesował.. ale żebyście wiedzieli że takie istnieje:
całe serie, myśle o kupieniu sobie jakiejś, raczej Bart'a. Co o nich myślicie?
Ostatnio zmieniony przez skawiu Czw Sie 21, 2008 11:19 am, w całości zmieniany 1 raz
Qee to właśnie taka pochodna LEGO, ciałko je przypomina, tak samo jak bearbricki, kubricki i inne toy'e. Zastanawiam się jakiego kupić. homer czy Bart? chyba ze oba, ale teraz który model
Homer z duffem jest wspaniały, ale to chyba jakiś exclusive
a to jak ze wszystkimi designer toysami. w polsce nie dostaniesz, ebay zapewne.. jakies stronki wlasnie z 'tymi' zabawkami [designer toys, urban vinyl] możesz wpasc na www.dunny.pl i zapytać albo poszperac w necie. Szukaj jako 'QEE' a znajdziesz. sama sie specjalnie nie rozglądałam, ale jak cos mi wpadnie w ręke to dam znać gdzie mozna dostac ;
do tych qee dojdą niedługo figurki. tez designer toys.
o tyle o ile lubię simpsonow i takie słodkie mordki
[24 figurki + 3 specjalne ukryte wersje]
o tyle nie lubię jak nurt designer toys pada w mainstream
$7,95 w retailu jak ktoś zainteresowany
wersja mini simpsons, wiec takie słodziachy z nich,
jest to vinyl więc będą raczej solidne, jakos sie na nie nie nastawiam, jak przypadkiem wpadnie jakis to ok
przypominaja te wszystkie, BK, McD figurki, ale ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum