Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 12:52 pm Moe, śmierć i zło.
Moe ciekawi mnie jako postać z pogłębioną psychiką. Pierwsze rozpoznanie: Moe jako właściciela baru i jego ciemne interesy na zapleczu, np. chowanie orki w odcinku The simpsons files. Oraz Moe , który w różnych opowieściach jest zwykle czarnym charakterm. Wydaje się że ciągle coś ukrywa.
Ale jest jeszcze bardziej tajemniczy Moe, Moe samobójca. Czasem o tym mówi, czasem próbuje to zrobić.
Dreadlock [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 11:27 pm
wedlug mnie nie mozna tak tlumaczyc i charakteryzowac bohaterow "simpsonow", poniewaz taka chocby orka jest dla smiechu, lub "jajec" jak wolisz, nie ma zadnej glebszej przyczyny
Moim zdaniem Moe może coś ukrywać. Może twórcy robią właśnie tak specjalnie, żeby później np. w 2 części filmu powiązać z tym. Chociaż niektóre odc. są stare i oni nie mogli wtedy tego planować
Moe jest barmanem w największej spelunie Spriengfield, takie osoby zawsze są utożsamiane z oszustwem, z przekrętami. odnośnie samobójstw to nie da się ukryć, że Moe nie jest szczęśliwym facetem. jest brzydki, nie przeżył swojej wielkiej miłości, nie zrobił żadnej kariery, a wszystko co ma to zapleśniały bar, z grupką wiecznie nawalonych klientów. kto chciałby żyć tak jak on?
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 11:12 pm
Moe jest jedną z najlepszych postaci wg mnie, najlepszą z drugoplanowych
Bez Tawerny Moe Homer nie miał by gdzie pić więc to dużo by zmieniło w wątku serialu
Może Moe sie zabije jak Homer przestanie pić ? (IMPOSSIBLE )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum