Dobra postać. Lubię go za jego postawę. Ma fajny bar. Jak Bart robi mu dowcipy to jest naprawdę wesoło. W pewnym stopniu daje klimat serialowi. Bez niego nie wyobrażam sobie The Simpsons. Daję 10/10, bo jest to super postać!
Lubię go.Jest śmieszną potacią.Zawsze, gdy chce popełnić samobójstwo to mu nie wychodzi.Podoba mi się też to jego skąpstwo.Oraz śmieszy mnie jego jego pech np. w odcinku ,,homerazzi'':
Homer wchodzi do baru:
Moe, pożyczysz mi aparat?
Moe: Dobra, mam jeden który miał mi służyć do fotografowania gołych babek w łazience, ale żadne kobiety tutaj nie przychodzą.
Homer:Dzięki, Moe
Homer wychodzi i za chwile do baru wchodzą dwie kobiety:
Dzieńdobry, możemy skorzystać z łazienki?Chciałyśmy pozamieniać się z koleżanką na bieliznę.
Wiek: 18 Dołączyła: 15 Maj 2010 Posty: 253 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 9:24 pm
Świetna postać Właściwie nie wychodzi ze swojej tawerny, ale jest znaną postacią z Simpsonów i charakterystyczną. Wielbię go za to, że zawsze nabiera się na telefoniczne żarty Barta 9/10
9/10
on jest dobry
że nawet nie wie dalej kto mu te żarty robi
ciekawe czemu miał czy ma pandy w barze
jest trochę wredny na kredyt homerowi nie dał piwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum