Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 3:25 pm Na ile lubisz poprzednika - zabawa forumowa
Tu piszcie na ie lubicie swojego poprzednika np jeśłi wejdzie tu np Johny B. i napisze że mnie na np 4 lubi to następna osoba mówi na ile lubi Jony B. i tak w kółko , od 1 do 10 , trzeba powiedzieć czemu dam przykład :
Johny B. : PanKomiks lubie cie na 4 - bo masz fajny nick
Muminek: Jacie Johny B lubie na 6 bo - masz dużo postów
Papa Smerf : Ja cie muminek lubie na 2 - bo mi robisz konkurencje
JurekZKrakowa: Ja cie Papo smerfie lubie na 9,5 bo masz fajne skarpetki i dbasz o forum
Komiks o simpsonach , forum , inne komiksy - rysunkowe i szkice - r??ne terz o Simpsonach , www.komiksypl.dbv.pl , mamy terz fajne avatary i i sam zobacz
[ Dodano: Sro Kwi 02, 2008 7:17 am ]
ale nie czas na uwagi , tylko to zabawa forumowa
[ Dodano: Sro Kwi 02, 2008 7:49 pm ]
10 - bo masz fajny nick PanKomiks
[ Dodano: Czw Kwi 03, 2008 5:46 pm ]
coś z wami się w to nie da grać
EDIT: nie napisałem tego bo ty mnie tak oceniłeś, żeby nie było, podoba mi się ten avek.
P.S czy można dwa razy i więcej pisać w tym temacie pytanie do PanKomiks,
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 10:02 pm
no cóż, moim zdaniem głupia i bezcelowa to zabawa, ale niech będzie, bo akurat przede mną jest osoba, którą rzeczywiście zdążyłem "polubić" na forum The Simpsons ma u mnie + za nirvanowy avatar. jest to w sposób pozytywny aktywna postać na forum, z którą wymiana zdań toczy się zawsze w sposób kulturalny i przyjemny
masz ode mnie 9
10 dostaniesz, jak będziesz pełnoletnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum