Wysłany: Sro Gru 02, 2009 2:12 pm Najciekawsze filmy z Youtube i innych serwisów.
Stworzyłem ten temat aby każdy mógł udostępnić tu filmy, które ostatnio oglądał i mu się podobały Jeżeli temat taki istnieje to nie rozumiem czemu nie jest aktualizowany Przecież każdego dnia internet zalewany jest śmiesznymi lub nie filmami, które nam się podobają.
Ogląda ktoś TVNowski program Mam Talent? Jak tak to kojarzycie Krzysztofa Golonkę, półfinalistę, który wyczyniał różne triki z piłką. Tu macie jego kolegów:
Wg mnie jest to najlepszy teledysk nagrany przez Jona Lajoie. Arytysta wyśmiewa poprzez świetny głos świat dzisiejszej muzyki. Piosenką, którą wysłałem (I kill people) wyśmiewa hip-hop (jako kulturę oczywiście) i rap. A zresztą - zobaczcie sami
Zrobię małe OT i też polecę tą serię. Jest genialna, szczególnie filmik o tytule (mogłem wprowadzić jakiś błąd) Late for Bus filmiki dają nie dość, że wybuchy śmiechu, ale także myśli, o których wcześniej by się samych siebie nie osądzało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum