Wysłany: Czw Sie 18, 2005 11:25 am Najlepsza piosenka
Co prawda the simpsons nie jest najbardziej rozspiewanym serialem, jednak przez 16 sezonow kilka ich bylo. I dlatego pytam ktora sie wam najbardziej podobala/ly?
Mi najbardziej podobala sie z sezonu 3 odcinek 1 - Stark Raving Dad, gdy "Michaela Jackson" i Bart spiewaja urodzinowa piosenke dla Lisy.
Mi najbardziej się podobała kolęda Homera o Flandersie.
Odcinek 1418
Wysłany: Czw Sie 18, 2005 2:01 pm
Mi bardzo podobał sie piosenka z odcinka 06x22 Round Springfield gdzie Lisa śpiewała piosenke a Krwawiące Dziąsło grał na Saksofonie według mnie to jest najlepsza piosenka
bernardzik [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 18, 2005 9:39 pm
Gdy wchodził w ten temat mysłałem że to chodzi o piosenki znane ze świata, a nie śpiewane przez Simpsonow. A najbardziej taka piosenka nieśpiewane przez Simpsonow. Podobala mi sie z odcinka "Burns Baby Burns" była ona na samym końcu odcinka gdy była wielka impreza na ulicy. Tytuł piosenki "The Journey - Anyway you want it"!!!!
Świetna była piosenka Burnsa o kamizelce - jakoś "See my vest" czy coś
Wysłany: Sro Wrz 07, 2005 11:03 am
co prawda nie widzialem wszystkich odcinkow ale juz moja faworytka jest lisa. podoba mi sie bardzo jej glos(aktorki ktora ja podklada:). w ogole lisa mi przypomina mojego syna z ta rezolutnoscia:)
pozdro
muchabzz
co prawda nie widzialem wszystkich odcinkow ale juz moja faworytka jest lisa. podoba mi sie bardzo jej glos(aktorki ktora ja podklada:). w ogole lisa mi przypomina mojego syna z ta rezolutnoscia:)
pozdro
muchabzz
A jeszcze jakbyś to napisał w temacie o ulubionej postaci to by w ogóle słodko było.
Wysłany: Sro Wrz 07, 2005 8:47 pm
A jeszcze jakbyś to napisał w temacie o ulubionej postaci to by w ogóle słodko było.[/quote]
napisalem to w temacie o ulubionych piosenkach
i dokladnie tam chcialem to napisac
piosenki w wykonaniu lisy sa dla mnie najciekawsze
(choc bart ze swym glosem tez niezly)
duke-o tak, ta piosenkawymiata :> ''i could even eat a baby deer. lalalalala"
:>
oprócz tego - piosenka z odcinka w którym Marge przez przypadek dostaje implanty piersi. śpiewali do niej : moe, burns, homer, hibbert, quimby
aa, no i "Under the sea" homera
aa, "Spanish little flea" też homera
"Bear Song" homera
"Who needs the kwik-e-mart"
w ogóle uwielbiam piosenki w simpsonach
a, no i lisa z bleeding gums - "Jazzman"
owieczka [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 02, 2005 7:07 pm
Mam pytanie o jedną piosenke z Simposnów a nie bede zasmiecał forum zakładajac nowego tematu.Czy wie ktos jak nazywa sie piosenka z odcinka 05x08 Boy Scoutz N the hood ?? Jest ona spiewana przez Homera w 15 min.
mindysimmons [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 19, 2006 10:24 pm
Trudno powiedziec. Mam prawie wszyscy na swoim ipodzie.
Najczesciej slucham "We do!" (piosenka masonow), "We put the spring in Springfield" (Piosenka w obronie domu publicznego" oraz "Canyonero" (reklama od tego glosnego samochodu.)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum