IMO w kazdym odcinku jest cos strasznie smiesznego
bardzo mi sie podobal odcinek z 12 sezonu (chyba) gdy zona homera obciela mu kciuka i te cale powiazania
gdy moe w 13 sezonie otwiera nowy,lepszy lokal ,wpuszcza homera i stalych bywalcow do srodka,zapoznaje ich z projektantem nowego klubu,on gasi zarowke nad ich glowami i wydac tylko ich oczy.Homer wtedy mowi ,,udawajcie wyluzowanych'' ;p i ogole w kazdym odcinku jest scena ,ktora wywoluje usmiech na mojej twarzy
Moja ulubiona scenka pochodzi z "Treehouse of Horror V" z parodii "Lśnienia".
Ktoś też tak napisał w początkowym poście ale dzielę się wrażeniami.
Scena, w której Homer oszalał i mówi do Marge "give me the bat" - daj kij i wspina się po schodach i robi "straszne" miny, a potem patrzy w lustro i przestrasza sam siebie to jest genialne
plus dwie scenki z Moe jako duchem
Kiedy mówi "I'm happy, I'm very happy" a potem idź i ich zabij...
i ta kiedy wpada ze straszydłami do jedzącego Homera - Can't murder now, eating
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 7:12 pm
Jak dla mnie scena z 08x15 z gejowską fabryką po prostu wymiata, nie dość że zakręcony pomysł to jeszcze ta muzyka. Za każdym razem jak ją widzę po prostu leże ze śmiechu.
Ja nie mogłem z tej sceny: Moe wkurzył się na Homera, czeka na niego pod drzwiami jego domu. Homer z rodzinką nadjeżdzają samochodem. Moe mówi: o, jedzie ten Homer. Homer w aucie krzyczy: kryć się, chowają się pod siedzenia, a Moe widząc pusty samochód kończy zdanie: a nie, to tylko jego samochód po prostu padłem
Albo jak Homer dostał trampoline, a później się jej pozbył. Wieczorem przychodzą jakieś dzieciaki i: trampolina znikneła!! poskaczmy po samochodzie!! I w tym momencie taki odgłos skakania po samochodzie i unoszące się cienie
Gdyby wyciąć najlepsze sceny ze wszystkich odcinków, złączyć w jeden film i puścić sobie to trzeba było niejedną dobę przetrzymać tyle tego jest Gdybym sam miał wymieniać ulubione to nie wiem ile godzin by mi to zajęło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum