Witam na początku chcialbym sie przywitać mam ksywke WIlux a na Imie Tomasz ale to nie temat o mnie P
The Sipsons slyna z swojego wybitnego humoru podejrzewam ze najlepsze sceny sa z Homerem:D
Mam pytanie jaka jest ulubiona scena wasza :] ja osobiscie lubie z Odcinka o klonach kiedy klon homera mial sasiadowi pomóc "sciac cos" piła i klon wrócil z jego glową (prawie jak Homer)
jezeli temat sie rozwinie mozna zrobic sąde i wybrac Najlepszą scene :>
Ps: podobaja mi sie wszystkie sceny które zzawieraja Homera i pączki
Mnie rozwalił tekst jak 'dziki' taniec Homera obiegł cały internet i wycieczka z włoch podjechała pod dom a przewodnik z super akcentem mówi "Look at the american computer monkey! Dance monkey, dance!". I Homer tańczy
Chciałem napisać po polsku ale olądam w orginale i tekst
"Patrzcie na amerykańską komputerową małpę!
Tańcz małpo, tańcz!"
Jakoś mi nie brzmi a poza tym Ci co widzieli ten epizod bedą wiedzieć o co chodzi, dla tych co nie widzieli przetłumaczenie niewiele da, po za tym tekst nie jest bardzo skomplikowany i łatwo go sobie każdy może przetłumaczyć.
Wiek: 26 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 40 Skąd: z nienacka
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 4:49 pm
Dla mnie najśmieszniejsza jest scena w której Homer próbuje udawać Mr Burnsa, otrzymuje pytanie jak się pan nazywa, odpowiada Mr Burns, a jak ma pan na imię i w tym momencie : I don't know (nie wiem). Padłam ze śmiechu jak to oglądalam, niestety nie pamiętam który to odcinek w ktorym sezonie.
- Dumny Krok
- Dziadek Simpson bo spozyciu napoju z marihuany
- Homer chcący zobaczyc co mu Bart napisał z tyłu głowy
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 9:40 pm
czyżby napis "Insert brain HERE"?? pamietam ta scene dobra
sz3fu [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 12:51 am
hehe siemka jestem nowy;)
moja ulubiona sceną była w odcinku o śmieciarzach ;d kiedy to homer wymyślił piosenke "niech ktoś inny to zrobi" i idzie do moe kupuje piwo ten mu podaje i wola o kase a homer "niech ktoś inny to zrobi" a moe na to "bardzoee dobre homer zaczyna się śmiać i po paru sekundch wyciąga strzelbe spod lady i do Homera a teraz dawaj kase :D:D:D:D normalnie z kolegą ze śmiechu to sikaliśmu z tej sceny ;d;d;
nie wiem czemu ta scenka mi się tak spodobała...
zawsze,kiedy to oglądam spadam z kanapy
bed goes down!
bed goes up!
bed goes down...
tyciu [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 10:46 pm
Cala parodia Lsnienia z Treehouse V .
sesser [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 12:28 am
Mnie najbardziej rozbawił motyw, jak Homer jedzie na nartach, rozjezdza się i probując sobie przypomniec co takiej sytuacji radzi instruktor, pamieta tylko Flandersa w jego stroju i pada tekst, "Nothing at all... stupid sexy Flanders!! " po polsku --> " Czuje się jakbym niemiał nic na sobie... głupi seksi Flanders"
ZaiT [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 12, 2007 4:34 pm
Mi sie podobala scena z megafonami jak bart z klasa zwiedzali posterunek policji :- ] i jak Homer dostaw zawalu jak uslyszal ze lisa nie przyjmie kasy od burnsa za pomoc w odbudowie firmy.
Jak Homer wraca do Marge która ma urodzić Barta, i myśli że się spóźnił i pyta się Selmę i Patty "Gdzie jest dziecko" a one odpowiadają "Tam gdzie je wsadziłeś!"
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 8:18 pm
chyba kazda scena z "D'OH" jest genialna....
[ Dodano: Sro Sty 17, 2007 8:21 pm ]
Homer zaczyna budowac rozne rzeczy w domu... i zbudowal łóżko dla Barta ktore wyglada jak klaun ... hehe...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum