Wysłany: Pon Gru 20, 2004 10:01 pm Najlepszy Tekst Z The Simpsons
Wedłóg mnie najlepsze było jak cała klasa barta jechała autokarem i robił bart z nelsonem wyscigi... A tu nagle wyskakuje Millhouse (czy jak to sie tam pisze) i rzuca banana i mówi : Go banana<lol2> Jak to zobaczyłem to myślałem że normalnie zaraz wykituje...
A jaki wedłóg was był najfajniejszy tekst z the simpsons??
crazy [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 03, 2005 2:25 pm
w jednym z odcinkow gdzy bart wstepuje do harcerstwa homer sie go pyta
- "dokad idziesz?"
- "na splyw kajakowy ojcow i synow"
- "przeciez ty nie masz syna..."
ten tekst mi sie spodobal...
i jeszcze w jednym z treehouse of horror gdy okazuje sie ze marge jest wiedzma to bart na to "oh, no! i'm son of a witch" mysle ze nie musze wyjasniac co w tym jest smiesznego :>
MoJahJah [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 17, 2005 12:04 pm
mnie to przypadl do gustu text z gry (nie wiem czy w odcinkach takowy sie pojawil) i mam go w podpisie to wypowiada homer w grze Hit&Run i gdy proboje przeliterowac wyraz smart oczywiescie sie myli
jesli chodzi o odcinki to tekst Apu z wspomnianego juz przeze mnie odcinka w innym poscie wesoly bengalczyk gdy mowi do swojego brata (?) Neve bin a parti soooo harti (zapis fonetyczny zastosowalem celowo )
a jaki wedlog was jest ulobiony stale powtarzajacy sie tekst czy tez odglos wydawany przez bohaterow (no moze poza niesmiertelnym D'oh)
ja mysle ze haahaa Nelsona i (niewiem czy to sie zalicza) dzwiek smoczka Meegie
Bart [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 18, 2005 4:23 pm
Dobry jest tekst Homera, który był w dwóch odcinkach, najpierw jak wysłali list z pogruszkami do Burnsa i jak Homer wywołał epidemię, przez swoją sokowirówkę "Hello, My name is mrs Burns!" :D:D
Dobre jest jeszcze groĽne mruczenie Marge mrhhh
A i zapomniał bym: "3 seconds, but I want it now" w odcinku "Bart sells his soul
można jeszzce duuuużo wymienić;
ja do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć; po tym co zrobiła Sara, kiedy w odcinku 08x19 (między 12, a 13 minutą)Chief Wiggum wypowiedział słowa: "Sarah, połącz mnie z nadinspektorem Chalmersem".... dla mnie mistrzostwo świata
dLg [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 30, 2005 8:21 pm
Niepamiętam tytułu odcinka, który ostatnio oglądałem, w każdym razie Homer znalazł książke z bibloteki, którą wypożyczył po urodzeniu Barta. Była tam historia Odysa, Hamleta i Joanny d'Arc. Tą ostatnią była Lisa.
Sytuacja podczas rodzinnego, francuskiego obiadu
(M)-Bóg kazał ci poprowadzić; francuską armię do czego?!
(L)-Zwycięstwa!
(H)-Zwycięstwa?! Jesteśmy Francuzami, nie mamy nawet na to słowa!!
no perfekcyjne
zedlebak [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 09, 2005 7:11 pm
Nie wiem czy wam sie to podobalo ale w jednej z tych strasznych odcinkow kiedy Bart mowil do tego jakiegos mikrofonu. Wtedy Homer:
- Look , i can see my voice! I can see my voice! aaa! uuu! Plum Plum plum plum plum! This is my voice im TV!
To bylo dla mnie swietne, po prostu trzeba to uslyszec!
oGrodnik [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 12:13 am
homer: to start press any key. where is the any key? a poza tym ktory tekst homera nie jest de best? no ktory? ha? no?
zawisza [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 19, 2005 11:52 pm
Odcinek "on clear day i can't see my sister", dziadek został "witaczem" (greeter, osobą podającą wózki i witającą klientów) w supermarkecie. Chcąc wziąśc wózek dla Marge miał wypadek - wpadł w krasnale ogrodowe, i kiedy leżał taki dialog z homerem:
- Oh, dad I'll miss your (i tu wymienia co) - mówi homer trzymając krasnala
- I'm down here you idiot!
- oh dad! were's your base?
- don't worry about that! someone has to greet the customers!
- ee they'll be fine - powiedział homer machnąwszy ręką
- no, they're helpless whithout a greeting, look at them - i dziadek pokazuje na wejście gdzie jeden klient próbuje przejśc przez ścianę, jakaś klientka płacze, a inna pogrążona w rozpaczy bawi się kulkami
........ ale to trzeba zobaczyć:>
d [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 27, 2005 6:52 pm
W tym odcinku najlepszy jest motyw z meksykańskim paszportem.:D
Jasper [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 11, 2005 1:51 pm
Jeden z lepszych tekkstów był w odcinku kiedy Homer oglądał globus, i patrząc na urugwaj powiedział, "what a funny name, U - R - GAY masakra:) no i oczywiście nieśmiertelny Ralph Wiggum - kiedy dorosnę chcę zostać dyrektorem albo gąsienicą
cali-style [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 13, 2005 7:30 pm
- Homer we're going to ask you a few simple yes or no questions. Do you understand?
- Yes...
Wiek: 30 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 14 Skąd: Warszawa - Tarchomin
Wysłany: Pią Maj 27, 2005 7:49 am Re: Najlepszy Tekst Z The Simpsons
mesior napisał/a:
Wedłóg mnie najlepsze było jak cała klasa barta jechała autokarem i robił bart z nelsonem wyscigi... A tu nagle wyskakuje Millhouse (czy jak to sie tam pisze) i rzuca banana i mówi : Go banana<lol2> Jak to zobaczyłem to myślałem że normalnie zaraz wykituje...
A jaki wedłóg was był najfajniejszy tekst z the simpsons??
Millhouse rzucil grejpfruta, a bannana rzucil Ralph Wiggum
a do teksów to fajne jest halso przewodnie zony pastora
"...sombody thins of ths children..."
"...niech ktoś pomyśli o dzieciach..."
bo co by sie nie działo ona zawsze to mówi
_________________ "Ze ?wiata tego ka?dy ma tyle, ile sam sobie we?mie."
Giovanni Boccaccio
Homer: Oh! And here's a picture of me in outer space.
Grimes: You? Went into outer space? You?
Homer: Sure. You've never been?...
coś pięknego, zwłaszcza jak się to zobaczy w pełnym kontekście.
owieczka [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 13, 2005 11:15 am
"Separate Vocations"
Nauczyciel:To dla mnie wspaniały dzień.|A już myślałem, że nie będę mógł uczyć.
Skinner:Co nieco się zmieniło. Nikt już nie będzie kpił|z pańskiego nazwiska, panie "Szklany Fi**"
Ten tekst mnie rozwalił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum