Wysłany: Pią Wrz 16, 2005 6:49 pm Najmniej lubiana postać / irytująca
Zapraszam do wypowiedzi - Ja osobiście najmniej lubię następujące osoby:
1. żonę Pastora Lovejoy'a - za jej plotkarstwo, wścibskość i ogólnie brak sympatii do serialowej rodzinki.
2. Patty i Selma - za te nieogolone nogi
3. Agatha Skinner - za zrzędzenie
owieczka [Usunięty]
Wysłany: Pią Wrz 16, 2005 7:12 pm
Burnsa i Skinner lubie.Więc zagłosowałem na Patty i Selme są według mnie szarymi,słabymi postaciami jedyna postac w serialu do której pałam wieksza niechecia to sam Wielebny Lovejoy a nie jego żona której zreszta tez nie lubie
Musiałem zaznaczyć inną osobę żadna z powyższych osób nie denerwuje mnie chociaż w części tak bardzo jak.... Krusty. Nie znosze odcinków z jego udziałem, są kiepskie, zazwyczaj mało ambitne - jak sama postać zresztą Pewnie kilka osób mnie tutaj za to zlinczuje :]
A jeśli chodzi o powyższe osoby to w sumie Mr Burnsa lubię i to nawet bardzo, jak są Patty and Selma to zawsze dzieje się coś śmiesznego, matka Skinnera jest rewelacyjna natomiast żona pastora jest mi obojętna
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 8:48 pm
pisze to 2 raz :/ znow mi strona siadla jak wysylalam posta.
wiec postac ktorej nie lubie jest Ralph irytujace dziecko a najbardziej to nie znosze
Troy`a McClure i jego txt "znacie mnie z takich filmow jak..."z biegiem czasu zaczelam go przewijac
ale to moje skromne zdanie
Całkowicie się zgadzam że Artiee Ziff jest beznadziejny i nudny - psuje humor odcinka. Jednak zagłosowałem zonę Pastora Lovejoy'a gdyż ona z listy jest najgorsza.
dlG po co mi ten link podajesz??
[ Dodano: Sro Kwi 26, 2006 7:03 pm ]
Aha. Zapomniałem się spytać: pamięta ktoś w którym odcinku Homer został astronautą??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum