Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 5:29 pm Nominacje do Nagrody Emmy
i tym razem simpsonowie zostali nominowani do nagrody Emmy.
oto kategorie, w ktorych przyjdzie im walczyc o tak zwanego telewizyjnego Oscara:
Najlepszy głos: Hank Azaria, Harry Shearer, Dan Castellaneta
Najlepszy program animowany: odcinek Gone Maggie Gone
Najlepsza muzyka w serialu: odcinek Gone Maggie Gone
O ile nominacja "The Simpsons" nie jest żadnym zaskoczeniem, bo co roku są nominowani w jakiejś kategorii, to zdziwił mnie bardziej brak ich rywala "Family Guy". A wszystko przez to, że dostali nominację w kategorii Najlepszy serial komediowy.
Dla mnie osobiście to jest to chyba nawet większe wyróżnienie, niż zdobycie nagrody Emmy w kategorii Najlepszy program animowany! Czemu? Jest to dopiero drugi program animowany który dostał taką nominację i o dziwo pierwszym programem wcale nie było The Simpsons, wcześniej udało się zdobyć taką nominację tylko The Flintstones. Trzeba czekać, aż w końcu naszych Simpsonów przestaną traktować tylko jako program animowany
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 11:25 am
Bardzo się ciesze z nominacji. Ciekawy jestem czy kiedyś MG wpadnie na pomysł stworzenia filmu z żywymi ludzmi Hehe juz sobie wyobrazam jakiegoś pana podobnego do Homera
Wario zaznaczyć że Simpsonowie zdobyli już 32 nominajce do Emmy, z czego 26 wygrali.
Teraz trzeba tylko trzymać kciuki za tegorocznych nominowanych.
Te nagrody i nominacje potwierdzają chyba że Simpsonowie mimo powolnego spalania się jako programu powinni być dalej produkowani.
South Park trzyma ostatnio wyższy i równiejszy poziom od Simpsonów.
W The Simpsons, mamy od kilku lat bardzo dobre odcinki na zmianę z wyjątkowo kiepskimi, w South Parku jest zdecydowana przewaga tych pierwszych, szczególnie trzynasty sezon jest jak do tej pory rewelacyjny.
Nie jesteś sam Simpsonowie od 17 sezonu to przeciętna bajka dla dzieci. Owszem, pojawiały się niezłe odcinki, ale poziom spadł.
yyyy skoro uważasz że dla dzieci to po co jesteś użytkownikiem forum o Simptonach?? Nie rozumiem tego paradoksu South Park jak pisałem wcześniej nie umywa się do Simpsonów albo Family Guy'a. Dla mnie to nieśmieszna, wulgarna i obrzydliwa bajka dla pokolenia MTV. Nie zasługuje wg. mnie na nagrodę. Simpsonowie mimo iż zdarzają się nudne odcinki nadal są na topie. Spróbowaliście popatrzeć na to że podobają się wam sezony, które były emitowane 10-15 lat temu, a nie podobają te w których jesteście "na bierząco" ? Być może osoby, które powiedzmy będą oglądały Simpsonów za 8 lat stwierdzą że "do 26 sezonu kreskówka trzymała poziom a potem stała się nieśmieszna" itd, itd, itd...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum