Wysłany: Nie Maj 06, 2007 9:22 am Nowa gra z Simpsonami?
Przeglądając strony z newsami natknąłem się na adres pewnej strony: http://www.ea.com/xxii/
Prawda, że czcionka i kolor strony wygląda znajomo? A w źródle strony znajduje się kilka razy tytuł serialu.
Co nas czeka przekonamy się już niedługo - zegar na stronie wskazuje w momencie pisania tego newsa trochę ponad 3 dni. Przypomnę, że EA zapewniła sobie w zeszłym roku prawa do wykorzystania bohaterów serialu w grach komputerowych, a zbliżająca się premiera filmu pełnometrażowego jest doskonałą okazją dla EA do wykorzystania koniunktury i wydania gry w celu zgarnięcia trochę grosza.
Edit:
No tak mamy środę, strona wczoraj nie chciala się ładować a dzisiaj mamy "piękną" stronę powitalną... z możliwością zapisania się do newslettera - reszta coming soon. Pora na fanfary
_________________ Hey, Homer, I'm worried about the beer supply. After this case, and the other case, there's only one case left
Ostatnio zmieniony przez BarneyGumble Sro Maj 09, 2007 6:45 pm, w całości zmieniany 1 raz
Oby zegar nie był ustawiony tak jak niedawno na stronie www.nowyoperatorkomorkowy.pl Kilka razy po prostu się "przekręcał".
gideon82 [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 2:45 pm
wczęsiej znalazłem jakiesploteczki (niestety nie pamiętam już gdzie) że ma wyjśc nowa gra o Simpsonach oparta na filmie, a konsole Wii, obawiam sie ze to moze sie nie pokazac na PC ale poczekamy jeszcze 2 dni i zobaczymy
ęsiej znalazłem jakiesploteczki (niestety nie pamiętam już gdzie) że ma wyjśc nowa gra o Simpsonach oparta na filmie, a konsole Wii, obawiam sie ze to moze sie nie pokazac na PC ale poczekamy jeszcze 2 dni i zobaczymy
Ja podejrzewam ze to bedzie gra na podstawie filmu The Simpsons ale licze na to ze ukaze sie na pc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum