Wysłany: Sob Maj 12, 2007 4:56 pm Nowe pole do profilu
Proponuję aby do profilu każdego z userów dodać nowe pole a mianowicie: 'Ulubiona postać z The Simpsons' i dobrze by było gdyby zrobić je w formie jumpboxa.
Co Wy na to?
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 7:07 pm
niby wszystko fajnie, ale nie wiem czy dużo osób wie jakie są ich ulubione sezony czy odcinki, mnie na przykład ciężko by było stwierdzić
ja mam więc propozycję, aby zrobić 2 pola
1. ulubiona postać tylko z rodzinki simpsonów (Homer, Bart, Marge, Lisa, Maggie, ew. Grampa)
2. ulubiona postać drugoplanowa
co wy na to? wtedy co prawda punkt 1. by się mało różnił, ale w punkcie 2. mielibyśmy prawdziwą różnorodność
kto jest za?
Kiedy? sztuk? było mieć możliwo?ć ogl?dania Simpsonów. Dzisiaj sztuk? jest z nimi skończyć.
Proponuję aby do profilu każdego z userów dodać nowe pole a mianowicie: 'Ulubiona postać z The Simpsons' i dobrze by było gdyby zrobić je w formie jumpboxa.
Co Wy na to?
Jeste za tym, ale admisnistratozy musza sie zgodzic i to stworzyc
Aha, teraz do mnie dotarło: Mówimy o tym profilu z lewej czy o tym profilu, który się wyświetla po kliknięciu w przycisk pod postem? Bo w tym drugim możecie nawet wpisywać historię choroby, jeśli o mnie chodzi. I tak inkt tego nie czyta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum