Wysłany: Sob Lut 11, 2006 8:43 pm Nowe reklamy z Simpsonami
Wkrótce na różnych kanałach TV (oczywiście nie w Polsce) będzie można zobaczyć nową reklamę z Simpsonami w roli głównej. Tym razem będą zachęcać do kupowania pizzy z pizzerii Domino’s Pizza UK & IRL. W reklamie Homer próbuje zdobyć kawałek pizzy, którą wcinają pozostali członkowie rodzinki.
Ech, przyszedł mi smak na pizzę .
ps. Prośba do ludzi mieszkających w UK: jeśli mielibyście taką możliwość, zgrajcie tą reklamę i podeślijcie ją nam. Na pewno wszyscy forumowicze chcieliby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniony przez And-or Sob Lut 11, 2006 9:24 pm, w całości zmieniany 1 raz
El Bozo [Usunięty]
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 9:07 pm
Niestety, doczytałem że licencja nie tylko obejmuje reklamy w telewizji... [wzdrygnięcie] Naprawde, można reklamować produkty w telewizji, ale nie trzeba wykorzystywać legendy Simpsonów by nadawać nazwy... Pizzom! Bo na to(i nie tylko) zezwala kontrakt FOX i Dominos...
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 7:46 pm
A masz bbc? To zdaje się angielski kanał, tam powinno być. Widzę tylko jeden problem ze zgraniem reklamy - trzeba na nią polować z zasadzki . Inaczej mówiąc nagrywać wszystkie reklamy i mieć nadzieję, że wśród nich będzie ta jedna. No bo przecież nie znamy dnia ani godziny... . Tak więc chwała temu komu będzie się to chciało robić.
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 8:08 pm
Raczej na BBC nie spotkamy tych reklam. bynajmniej nie na Prime, bo tam reklam nie ma
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 8:11 pm
Good news! Mój znajomy z UK obiecał, że spróbuje nagrać tą reklamę. Podobno leci tuż przed odcinkiem Simpsonów. Nie dopytałem sie jednak na jakim kanale.
Jednak nie wiadomo, czy to się uda, więc jak ktoś będzie miał okazję to niech też nagra.
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 8:53 pm
Wypytaj o kanał, to sprawdze czy i ja mógłbym. Może nieświadomie mam ten kanał i nie wiem o tym? To byłoby straszne bo byłbym świadom ile odcinków straciłem!
Homer91 [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 12:25 am
Simpsonsy lecą w angielskiej tv. na Chanel 4 i Sky'cośtam'*
Chanel 4 - 6pm , 9pm
Sky... prawie cały czas (~kablowka~) - ( oprocz tego na tym kanale leci jeszcze futurama , family guy i king of the hill i tak w kółko )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum