Wysłany: Wto Gru 08, 2009 8:30 pm Nowości związane z gadżetami The Simpsons
Posiada ktoś z tej kolekcji figurkę?
O to kilka moich pytań odnośnie figurek:)
1. i po ile one tam mniej więcej stoją cenowo. Np. możesz się pochwalić ile za nie dałeś:)
2. czy oprócz figurki w zestawie są dodatki do figurek, np przedmiot bohaterów?
Aaa w pudełku z figurką jest naklejka i akcesoria, charakterystyczne dla danej postaci
P.S.
No i zauważyłem że na zdjęciu BumbleeBee brak...bo najdroższy.
Poza tym temat Kidrobotów był juz zakładany po ich premierze, nawet z dyskusją
Cały komplet to 24 figurki.
Pozdrawiam
Wiem ile kosztują na ebay-u, byłam ciekawa w jakiej cenie są w sklepie za granicą np. USA.
Ale widzę że nie zrozumieliście pytania, może źle sprecyzowałam:P Na ebay-u wiem po ile stoją bo znaleść potrafię:)
A warto kupić Lisa lub Magre za 33zł/sztuka? Jest to przestępna cena?
collector : Posiadasz w swojej kolekcji?:)
Czy ja wiem? W sumie fajnie to wygląda! A co do e-bay'a to collector, jak płacisz na te-bay? Bo ja się zastanawiam czy w ogóle jest to bezpieczne kupowanie przez internet od określonych ludzi za granicą.
Wiem ile kosztują na ebay-u, byłam ciekawa w jakiej cenie są w sklepie za granicą np. USA.
Te zabawki właściwie są tylko w USA, reszta to import, więc USA ustala cenę.
Blind Box czyli pudełko z jakąś figurką, nie wiadomo jaką (stąd blind box...) 7,95$
aniusia1111 napisał/a:
A warto kupić Lisa lub Magre za 33zł/sztuka? Jest to przestępna cena?
Cena jakiejkolwiek zabawki jest względna Jak mi się podoba jakaś figurka to daję więcej niż 33 zł i nie kalkuluje czy się opłaca
... Akurat za Marge to bym dał do 25 zł Rodzinka jest najtańsza
(przystępna)
aniusia1111 napisał/a:
collector : Posiadasz w swojej kolekcji?:)
jeszcze nie mam, jeszcze...puki co szukam tego co mnie interesuje, Kidroboty później
Aha ostatnio doszły do klekcji 3 nowe figurki, więc teraz wszystkich jest 27
Jacob napisał/a:
(...)A co do e-bay'a to collector, jak płacisz na te-bay? Bo ja się zastanawiam czy w ogóle jest to bezpieczne kupowanie przez internet od określonych ludzi za granicą.
Kupowanie jest bezpieczne, płaci się za pośrednictwem "PAYPAL". Aby zacząć kupować radze poczytać pomoc w ebay.pl i paypal.pl
Proste i przyjemne zakupy.
aniusia1111: A warto kupić Lisa lub Magre za 33zł/sztuka? Jest to przestępna cena?
collector: Cena jakiejkolwiek zabawki jest względna Jak mi się podoba jakaś figurka to daję więcej niż 33 zł i nie kalkuluje czy się opłaca
... Akurat za Marge to bym dał do 25 zł Rodzinka jest najtańsza (przystępna)
No to narzazie chyba się powstrzymam bo do tej ceny jeszcze wysyłka to wyjdzie gdzieś z około 42zł. Chodź są bardzo ładne. Tylko szkoda ze aż tak malusie:)
Nowe figurki które weszły do kolekcji są również imponujące. Jak wszystkie:)
Co do ebay.pl to również moge polecić, zaczęłam tam robić zakupy właśnie przez: Collectora. Za co mu ponownie dziękuje:)
To dobrze. Nie wiedziałem, że to tak bezpieczne.
A co do nowych kidrobot'ów to jedynie kosmita mi się podoba.
Ebay+paypal jest o niebo lepszy niz polskie allegro. Osobiscie przepuscilem przez ebay juz ladnych kilka tysiecy pln i nawet jesli cos bylo nie tak i ktos albo nie wyslal przedmiotu albo przedmiot nie zgadzal sie z opisem to dostawalem zwrot kasy. Raz tylko "wtopilem" ale to byla moja wina bo nie wyrobilem sie w terminie 45dni zeby zlozyc wniosek do paypala. Ogolnie to polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum