UWAGA UWAGA!
OGłASZAMY NOWY KONKURS NA BANNEREK! TYM RAZEM JEDNAK MAMY PROFESJONALNY SPONSORING!
Strona www.animados.pl postanowiła nawiązać z nami współpracę.
Tutajznajduje się link do ich oferty z Simpsonami. (Może tutaj znajdziecie sobie prezencik na gwiazdkę )
Wśród tejże również oferty znajduje się konkretna nagroda, która Animados ufunduje dla najlepszego bannera! Jest o co walczyć kochani!
INFO NA TEMAT BANNERA:
banner będzie znajdował się w miejscu ogłoszeń, czyli przy otwieraniu się każdej strony będzie widniał u szczytu strony.
po ogłoszeniu wyników będzie widniał w tymże miejscu przez miesiąc, będzie się również pojawiał cyklicznie na stronie forum
REGULAMIN
GłOSOWANIE : tym razem odbędzie się na nieco innej zasadzie, Mianowicie użytkownicy głosują przez tydzień na swoją ulubioną pracę , (jak to zawsze miało miejsce), ale do finału przechodzą trzy najwyżej punktowane prace. Z tych prac ANIMADOS wybierze ich zdaniem najlepszy banner i autor tegoż banneru otrzyma nagrodę.
ROZMIAR BANNERA 350x50
TREŚĂ? BANNERA element simpsonowy + logo strony ANIMADOS (czyli po prostu ich adres strony: www.animados.pl). Ten banner będzie się znajdował na naszej stronie więc niepotrzebny jest na nim adres www.thesimpsons.pl.
Można wysłać więcej niż jedną pracę, ale nie przesadzajmy jednak z ilością
TERMINY WYSYłANIA PRAC : 12/12/08 - 02/01/09 - a zatem macie 3 tygodnie na wysłanie swoich prac.
03/01/09 ( zaraz po północy) otwieramy ankietę i nawołujemy do głosowania. przypominam, że użytkownicy swoich prac nie głosują na swoje prace - będą zdyskwalifikowani! ANKIETA będzie trwać tydzień od 03/01/09 - 10/01/09
bannery wysyłacie do mnie na kasienkawu(@)interia.pl (usuńcie nawiasy), ja następnie każdej pracy przydzielam numer (#1,#2,#3 itd) i publikuje na naszej stronie, w odpowiednim temacie. Chodzi oto by prace były anonimowe do zakończenia ankiety i wyłonienia zwycięzcy.
DODATEK
Każdy uczestnik może również wysłać drugi banner o rozmiarach 88x31 Tenże banner będzie na stałe w dziale linki na głównej stronie (po prawej na dole)
Tutaj najlepszy bannerek zostanie wybrany przez stronkę ANIMADOS, ale wygranemu bannerowi nie przysługuje żadna nagroda. (Chociaż bycie na stałe na głównej stronie www.thesimpsons.pl powinno być wystarczającą nagrodą )
TREŚĂ? : element simpsonowy i link do strony www.animados.pl
Mam nadzieję że niczego nie zapomniałam Bierzemy się do pracy kochani! WARTO!
Ostatnio zmieniony przez Johnny B. Nie Gru 14, 2008 10:05 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 10:15 pm
Anonimowe - nie wiem, niech się wypowie kadra... podejrzewam, że będzie to zajmować zbyt dużo transferu, no i będzie odstawało od reszty prac. Możesz ten dodatkowy zrobić animowany myślę
Rozmiar, chyba nie - ale niech się spece od transferu wypowiedzą
format taki by się załączył na imageshack.us - jpg jest dobry, png też może być
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum