Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 12:11 am
Ale Gumisio napisał w dyskusji o dubbingu:
"Rozmawialem przed chwila z Asia Wizmur i powiedziala mi ze wyjedza do Budapesztu na nagrania po 20 czerwca. Jej rola zajmuje okolo 100 wierszy. Czyli pewnie zajmie jej to jeden dzien.
Aha ... podobniez juz uzyczyla swojego glosu do zwiastuna w polskiej wersji jezykowej."
Byłem w kinie na "Shreku 3" i pokazali zwiastun "The Simpsons Movie" w wersji dubbingowanej. Rewelacyjnie nie jest, ale kaplica, to też za dużo powiedziane. W miarę nieźle, jak na nasze warunki, w sensie brak aktorów o identycznych głosach.
Wiek: 16 Dołączyła: 30 Cze 2007 Posty: 507 Skąd: Springfield
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 12:40 pm
Ja dzisiaj idę na Shreka 3 więc wieczorem napiszę co do tego zwjastunu ... Ale zdaje się,że niedługo będzie po polsku.. Moja mama jest aktorką więc była na castingu do Simpsonów ... Wybierają glosy tych których są najbardziej podobne do orginalnych postaci... Nie martwcie się wybierają ludzie którzy robią orginalną wersję ... A wersję z lektorem można zobaczyć np. na DVD Epoka Lodowcowa 2 Odwilż ... Ustawiasz sobie polskie napisy i masz... Polecam !!! Jest tam coś takiego...
Czarno-białe
Homer : Jest to niedopracowana wersja zwiastunu więc nie zadawajcie takich głupich pytań jak np. co sie stało z kolorem ??!!
Jakiś ludek : Co sie stało z kolorem ??!!
Oraz Homer z psami...Co juz chyba wszyscy widzieli...
Na youtubie można poszukać odcinków...
Ja lubie ten z 50 centem....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum