Wysłany: Sob Lut 18, 2006 6:11 pm Odbieranie telewizji Fox
Czy jest możliwość odbierania telewizji FOX z jakiegokowliek satelity dostępnego w Polsce? Chodzi mi o możliwość oglądania z tunerem i talerzem nakierowanym na byle jaką satelitę.
sonix [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 12, 2006 2:19 pm
Ostatnio szukając sposobu, żeby oglądać nfl i nba natrafiłem na program TVUPlayer. Jest on podobny do programów sopcast i TVAnts czyli umożliwia transmisję programów telewizyjnych za pomocą p2p. Dzięki niemu możemy oglądać takie kanały jak FOX właśnie ale też NBA TV, ABC, NBC, ESPN, NASA TV czy Comedy Cental. W sumie dobór kanałów został zrobiony pod kątem oglądania narodowych sportów amerykanów (nba, nhl, nfl, mlb) ale znalazł sie też np. kanał filmowy AXN. Zaleta jest też że kanały są dostepne cały czas (a nie np. tylko na jakis konkretny mecz). Wystarczy chyba łącze 512 kbps i powinno chodzić bez problemu. TVUPlayer jest do sciągnięcia na stronie www.viidoo.com tam też są programy telewizyjne, można sprawdzic też co leci w danej chwili.
sachen [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 12, 2006 7:51 pm
ja używam sopcasta do oglądania meczów Arsenalu, mam łącze 256 kbps i elegancko mi chodzi
sonix [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 12, 2006 8:32 pm
Ja używam sopcasta do oglądania meczów Legii. Tak wogóle to o której godzinie zawyczaj The Simpsons lecą na Foxie?
Patrze ale chyba nie do konca rozumiem ten "schedule" bo pokazuje tylko co leci od 7 do 12:30. Na oficjalnej stronie pisze ze oglądaj simponów co niedziele 8/7c ale nie wiem co to znaczy. Ale znalazłem na ww.snpp.com W czwartek jest powtórka "Homer Simpson this is your wife" o 20:00 tak jak wszystkie odcinki. Szkoda tylko, że trzeba by wstać o 5 rano...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum