The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ktory, najmniej, odcinek, podobal, wam

Odcinek, ktory sie wam najmniej podobal
Autor Wiadomość
And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Czw Gru 16, 2004 2:31 pm   Odcinek, ktory sie wam najmniej podobal

Mnie zdecydowanie 11x22 - Behind the Laughter - jak to mowi Comic Book Guy - "Worst episode ever".

Duke
[Usunięty]

Wysłany: Czw Gru 16, 2004 8:40 pm   

rzeczywiście trudno doszukać; się gorszego odcinka, a to tylko dlatego że ten nie wprowadza właściwie nic nowego, a koncepcja szokująco-skandalizującego ( Bart pije etc. ;) ) show o the simpsons jako aktorach jest średnio udana.

dLg
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lut 11, 2005 3:35 pm   

Może nie exectly na temat, ale męczyło mnie trochę w sezonie, chyba 3, że kilka odcinków pod rząd było na ten sam temat, tzn. problemów Homera jako rodzica. W każdym było, że a to Lisa nie Kocha, Bart nie szanuje etc :? . Po prostu zbyt były do siebie zbliżone.
Choć; każdy z nich osobno był niezły 8)

BarneyGumble  
Bohater Springfield

Wysłany: Pią Lut 11, 2005 7:56 pm   

A ja sie nie zgodzę. Behind The Laughter nie był, wg mnie, taki zły. Mi się ogólnie, bardzo podobają wszystkie odcinki "nietypowe" typu Treehouse of Horror (szczególnie te wcześniejsze) i do nich zaliczyłbym własnie Behind The Laughter - odcinek utrzymany w stylu sensacyjnego paradokumentu z życia gwiazd :) . A w moim prywatnym rankingu na najgorszy odcinek prowadzi narazie Midnight Rx o czym napisałem już w innym wątku.

dLg
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lut 11, 2005 11:21 pm   

Jeżeli za najgorszy odcinek uważasz MidnightRx, to tylko świadczy jakim świetnym show są Simpsonowie. Ja nie mam aż takich zastrzeżeń co do tego odcink (fajne np.-apu i ned kłócą się o bogach, kanadyjczyk i jego quebecki tłumacz i w ogóle kilka nawiązań politycznych:) )

BarneyGumble  
Bohater Springfield

Wysłany: Sob Lut 12, 2005 10:22 am   

Każdy ma prawo do swojej opinii i nie neguję tego -De gustibus non est disputandum. A co do klasy The Simpsons należy się zgodzić; - mimo czasami nie najlepszych epizodów, serial ma ogromny potencjał. W końcu 16 lat o czymś świadczy :)

gesh  
Bohater Springfield

Wysłany: Nie Maj 01, 2005 3:56 pm   

Odcinek o Super Ball

Aleister
[Usunięty]

Wysłany: Nie Cze 19, 2005 3:34 pm   

A mnie się bardzo podobał "Behind the Laughter" Zwłaszcza powalił mnie przerywnik w którym kolejno wyskakiwały słowa:
sex
fame
beer
Millhouse

owieczka
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sie 06, 2005 5:33 pm   

Mnie najmniej sie podobał odcinek MidnightRx był taki jakis nudny i wogóle jedynie smieszyło mnie spotkanie Neda z jego kanadyjskim odpowiednik reszta mi sie nie podobała był mało smieszny i wynudziłem sie na nim.

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 11:55 am   

No odkopuję baaaardzo stary temat, a sam już miałem go zakładać :]
Jak dla mnie najmniej mi się podobał odcinek [14x03] Bart vs Lisa vs Third Grade.
A Wam? :)

EDIT: Ale ja to mam dziwne wrażenie że już taki temat był też gdzieś później poruszany i że już się w nim wypowiedziałem, ale jakoś nie mogę go nigdzie znaleźć... :/

ArtAnonim  
Profesor

Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 2:23 pm   

Najgorszym odcinkiem dla mnie był [08x15] Homer's Phobia. Wiem, jest wiele dobrych epizodów o dziwnej tematyce, ale ten to istna lipa. Gejowski motyw to najdurniejszy ze wszystkich możliwych, choć były podobne, i to niezłe. I ta cała fobia Homera... :roll:

Image Hosted by ImageShack.us

http://artanonim.deviantart.com/

ewElka  
Bart

Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 11:13 pm   

[09x11] All Singing, All Dancing

Simpsonowie śpiewają przez cały odcinek... Po prostu nie mogłam tego przeżyć. Porażka na całej linii. Najgorsza była Marge. Ogólnie cały odcinek do bani

rogercieslar
[Usunięty]

Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 8:28 pm   

the simpsons 138th episode spectular
katastrofa kompletna nienawidye clipshowu ale ten jest najgorszy :x :x :x

gacjan  
Profesor

Wysłany: Wto Maj 20, 2008 11:35 pm   

z tych co widziałem do tej pory to wybieram "Lisa the Iconoclast" za beznadziejną końcówkę, słaby też był "Lisa the vegetarian" i odcinek 01x01

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 12:14 am   

[08x09] El Viaje Misterioso De Nuestro Jomer - kompletnie porąbany odcinek z nie mającymi żadnego sensu wizjami

08x15] Homer's Phobia - inni mnie zjechali, że ja zjechałem ten odcinek ale trzymam się swojego zdania, ze odcinek jest idiotyczny. Homerowi się nie podoba, ze Bart lubi geja i wozi go po mieście dając mu różne zadania. ehh

I wszystkie (z małymi wyjątkami - choćby [08x10] The Springfield Files ) odcinki gdzie głos podkładają goście. Jeżeli jest w odcinku gość to na 90% będzie to głupi odcinek.

Nawet te 2 wyżej wymienione przeze mnie zawierają gości

Odpowiedz do tematu