Wysłany: Nie Sty 14, 2007 8:32 pm Odcinki na telefon :)
Wie ktos jakim programem zmienic format odcinkow TS by dzialaly w telefonach 3g? Bardzo chetnie bym poogladal TS np. w podrozy. WG mnie to ciekawy pomysl...
NO ok to jzu ogarnalem i filmy ladnie dzialaja.. Narazie bez napisow ale jest ok.. Jak sa chetni to moge zamiescic
Jak telefon ma słuchawki to da sie poogladac. Jakosc w tejpierwszej wersji słabsza i gorzej na pełnym ekranie wyglada, natomiast w drugiej jakość na na pełnym jak i małym ekranie dobra.. Problem polegan a tym że dzwiek w amr jest słaby i na sluchawkach dziala, ale jadac np. w tramwaju czy pociagu osoba słabo słyszaca mzoe meic problemy..
Szukam jescze programów do konwersji z AVI na mp4.. Bardzo sie uciesze jak ktos pomoze Tutaj niestety też jest problem bo taki program musi być dobry, bo byle co nieznanego autora to tylko może zepsuć coś..
Więc raczej powinno sie zmiescic Warto dodac ze do konwersji uzylem odcinkow w jakosci PDTV wiec np. taki RL tez mozna skonwertowac a ze to ebdzie kupka pikseli to tez fajnie Twoj telefon ma slot na karty pameici?
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 4:06 pm
Ja już od dawna oglądam Simpsonów na komórce. Fajna rzecz, polecam. Na początku miałem małe problemy z napisami, ale już jest wszystko OK. Tylko, że jak mam cały odcinek w jednym pliku to mi się zacina, więc muszę każdy odcinek na 3 części dzielić.
ja tez oglądam simpsonów na komie tylko ja oglądam w avi bo mam symbiana:P
Mlody85 [Usunięty]
Wysłany: Sob Maj 26, 2007 2:22 pm
Ja do konwertowania używam Xilisoft 3GP Video Converter 3. Tylko nie wiem Zacha, po co Ci rozdzielczość 320x240, skoro mój K750i ma ekranik 176x220, a jest jednym z najlepszych na rynku. Masz jakąś kosmiczną rozdzielczość w telefonie?
Aaaa no i na jakość najbardziej wpływa bitrate. Jakiego Ty użyłeś?
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 9:57 pm
Tutaj są wszystkie odcinki sezonu 18 na komórkę. Każdy odc koło 35MB. Z napisami. Ale na moim K750i napisy super widoczne Niby mały ekranik a przyjemnie się ogląda W końcu w ten sposób (na komórce) obejrzałem cały 18 sezon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum