The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: canal+, odcinki

Przesunięty przez: Johnny B.
Nie Sie 03, 2008 11:45 pm
Odcinki z Canal+
Autor Wiadomość
---  
Jebediah Springfield
...

Wysłany: Pon Mar 26, 2007 4:07 pm   Odcinki z Canal+

Tym którzy chcą obejrzeć Simpsonów z lektorem i nie szczególnie zależy im na jakości obrazu polecam stronkę http://kreskowki.fani.pl na której znajduje się zbiór odcinków w polskiej wersji.

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pon Mar 26, 2007 5:35 pm   

Spoko są i nawet nie taka najgorsza jakość :] A i też wiedziałem że lektorem będzie Janusz Szydłowski... :) Tak coś czułem...

Pavcio
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 29, 2007 9:53 am   

Tak, bo pierwsze 4 sezony puszczają te same co na TVP1 kiedyś leciały, a następne dopiero będą w wersji nowej (Canal+)

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Czw Mar 29, 2007 2:13 pm   

Pavcio napisał/a:
Tak, bo pierwsze 4 sezony puszczają te same co na TVP1 kiedyś leciały

3 sezony. Od czwartego będą już z nowym lektorem lub napisami

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 4:40 pm   

W pierwszym moim poście w tym temacie napisałem, że mi się podobają te odcinki z Canal+... no więc prawdę mówiąc... bo tamtego posta to napisałem już po pierwszej minucie oglądania i napisałem to z emocji bo byłem podekscytowany że wreszcie mam okazję odcinki z C+ obejrzeć... ale cóż emocje opadły i teraz piszę, że średnio mi się podobały - zwłaszcza ten pierwszy - bożonarodzeniowy... głownie to przez lektora... Uważam że Janusz Szydłowski to ze swoim głosem wogóle nie pasuje do klimatu tej kreskówki... w dodatku... nie wiem czemu ale ja się wsłuchiwałem raczej w oryginalne angielskie głosy... a nic nie mogłem dosłyszeć bo były za ciche... :/ i za bardzo zagłuszane przez lektora...
Rozumiem że na polski dubbing nie mam co liczyć, ale Szydłowski jako lektor też mi raczej nie pasi i w sumie dobrze że go w następnych sezonach zmienią (jak to napisał Tomeczek) Domyślam się że będzie to zapewne Tomasz Knapik :)
Mam rację?

Emte  
Maggie

Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 12:34 pm   

Shaggy napisał/a:
Domyślam się że będzie to zapewne Tomasz Knapik :)
Mam rację?
Jeżeli wezmą odcinki przetłumaczone dla kanału Fox Kids to masz rację :D
Tomasz Knapik pasował do Simpsonów, tylko czasami coś nie nadążał z czytaniem dialogów. :)

parox  
Bart

Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 11:22 am   

Tak odcinki dobre tylko szkoda że właĹ"nie z lektorem!!!

A propo dzięki za link znalazłem tam coĹ" więcej niż thesimpsons!!! :lol:

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Czw Cze 07, 2007 9:36 pm   

Jak tak oglądam sobie od jakiegoś już czasu odcinki Simpsonów na tym portalu to zauważyłem jedną dziwną (ale nie przeszkadzającą mi :P ) rzecz - mianowicie dźwięk, a szczególnie głos lektora - brzmi jakby mówił z jakiejś rury, ale mi to nie przeszkadza a nawet brzmi wręcz śmiesznie :lol:
Czy Wy też to zauważyliście?

Odpowiedz do tematu