Kochani!
Czas przywrócić do życia styl light na naszym forum! A zatem w związku z tym ogłaszamy KONKURS NA NAJLEPSZY BANER DO STYLU LIGHT!
ZASADY (-> prosimy się ich trzymać)
Praca powinna zawierać:
:idea: jakiś element simpsonowy
:idea: adres strony (www.thesimpsons.pl) w którymś rogu
:idea: napis: The Simpsons Portal
Każdy chcący wziąć udział w konkursie tworzy wyżej wymieniony baner i wysyła go mi na adres mailowy ( kasienkawu(@)interia.pl (usuńcie nawiasy z adresu przed wysłaniem)) . A to z tej racji, że chcemy, aby każda praca była anonimowa do ogłoszenia wyników konkursu. Ja prace oczywiście będę regularnie zamieszczać na forum i podpiszę je odpowiednimi numerkami (np. #1, #2 itd)
Jeżeli sam umieścisz swoją pracę, niestety będzie ona zdyskwalifikowana
baner ma mieć rozmiary: 953x200px
Prace należy przesyłać w terminie 20.03 – 10.04.08 A Zatem, macie aż trzy tygodnie. Prace wysłane po wyznaczonym terminie nie będą przyjmowane
Można wysyłać więcej niż jedną pracę Ale nie przesadzajmy jednak z ilością
Dnia 11.04 otwieramy ankietę. Tam umieszczamy numery wszystkich nadesłanych prac, i nawołujemy forumowiczów do głosowania. Każdy ma prawo głosu, każdy ma również prawo wypowiedzieć się na temat danej pracy.
Ankieta będzie trwała tydzień ( 11 - 18.04.08), a zatem wszyscy będziemy mieli równo 7 dni na to by zagłosować na swojego faworyta
Dnia 19.04 zwycięska praca zostanie "odcyfrowana" i poznamy jej autora.
Przewidziana jest również nagroda materialna – związana z Simpsonami oczywiście
Wiadomość z ostatniej chwili: NAGRODĂŠ OTRZYMA RÓWNIEż MIEJSCE II!!!
Gotowi do startu, START! Konkurs „Odrestaurujmy styl light” uważam za otwarty i czekam z niecierpliwością na wasze prace!
Ostatnio zmieniony przez Johnny B. Wto Kwi 01, 2008 6:45 pm, w całości zmieniany 6 razy
Ja używam stylu light i nie uważam żeby był nijaki Jedyna rzecz która mnie w nim denerwuje to że jakieś ikonki mi ciągle zasłaniają liczbę nieczytanych postów/tematów w każdym dziale, ale poza tym to raczej nie narzekam
Ale co do zmiany bannera to jestem za bo ja bardzo lubię zmiany
Lecz niestety ja nic na ten konkurs nie zrobię, chociaż mam talent plastyczny to jednak grafika komputerowa to już nie moja działka
Może jakiś projekt "analogowo" i ktoś chętny przerobi na grafikę komp.
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 4:25 pm
Masz 3 tygodnie
PS. Bardzo proszę te osobę co mi już wysłała swój pierwszy projekt by dokonała małych poprawek. Trzy razy wysyłałam Ci maila i za każdym razem mi odrzucało. Czy dostałeś ostatecznie drugi mail ze wskazówkami? Czekam na PW lub maila.
Ostatnio zmieniony przez Johnny B. Pią Mar 21, 2008 4:26 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum