Wysłany: Pią Cze 04, 2010 1:30 pm
Kilkakrotnie w Drawn Together, raz w odcinku [02x06] w kasynie było widać Marge (nawiązanie do 05x10) oraz w innym odcinku (głowy nie dam, ale chyba to było [02x10]) w wiadomościach była relacja w Springfield.
Jeszcze w Futuramie było kilka akcentów związanych z Simpsonami: zabawki z Bartem na tej kuli ze śmieci, maskotki w wesołym miasteczku i scenka z TUS pod koniec czołówki.
Wiecie co... albo mnie się wydaje, albo podobnych tematów jest już kilka! Np. "Simpsonowie w naszym życiu" chociażby...
Ale żeby nie robić offtopu totalnego to napiszę od siebie iż ja np. widziałem Homera z odcinka [03x05] Homer Defined w filmie "Inspektor Gadżet" 10 lat temu.
Mogę zapytać w jakim programie na Cartoon Network widziałeś Simpsonów? O Comedy Central nie pytam, bo nie oglądam to nie wiem. Ale CN czasem pooglądam i raczej nie kojarzę kreskówki, w której pojawił się jakiś Simpsonowy element w fabule.
Wysłany: Pią Mar 18, 2011 6:40 pm
jeszcze nie zdarzyło mi się zobaczyć simpsonów w innych serialach za to postaci z innych seriali widziałęm już w simpsonach, np. Petera Griffina i Bendera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum