The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: opisy, simpsonow

Opisy Simpsonów
Autor Wiadomość
sachen
[Usunięty]

Wysłany: Sro Maj 03, 2006 3:30 pm   Opisy Simpsonów

Tak się zastanawiam, czemu nie ma opisów rodzinki Simpsonów... Sam chętnie bym napisał
chociaż jeden taki, ale oglądałem tylko 1/5 odcinków, może więcej, może mniej :P

Na forum napewno znajdą się osoby, które śledzą poczynania rodziny S. :P od początku i mogą skrobnąć co nie co :) A reszta forumowiczów byłaby zadowolona :)

PS. Nie po twarzy! :P

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Sro Maj 03, 2006 3:40 pm   

Ojj chłopie. Jawnie właśnie się przyznałeś, że możesz zrobić opisy ale Ci się nie chce i czekasz aż zrobi to ktoś za Ciebie. Tłumaczenie, że oglądałeś 1/5 odcinków to dla mnie żadne tłumaczenie bo to i tak wystarczająco dużo aby poznać zwyczaje i charakter poszczególnej osoby. Ja tych opisów nie robię bo jestem akurat w trakcie nadrabiania zaległości z lekturami ze szkoły i co jakiś czas wchodzę na forum. Ale niedługo na pewno coś skrobnę na poważnie.

And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Sro Maj 03, 2006 3:54 pm   

sachen napisał/a:
Tak się zastanawiam, czemu nie ma opisów rodzinki Simpsonów

Dlatego, że żeby zrobić taki opis trzeba się nieźle namęczyć, bo te postacie występują w każdym odcinku i wiemy o nich b. dużo. Ponadto informacje o nich są często pełne sprzeczności (jak np. o dziadku). Po trzecie - dział z opisami postaci powstał dość niedawno, więc po prostu nikt nie zdążył się za to zabrać. Po czwarte - to co powiedział tomeczek-b.

sachen
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 04, 2006 4:16 pm   

To napewno nie jest wina mojego lenistwa, poprostu mam słabą ocenę z polskiego (ledwo 3) i nie napisałbym nic fajnego. A z pustego to i Salomon nie naleje - potrzebuje wiecej info :P

Cytat:
Po trzecie - dział z opisami postaci powstał dość niedawno, więc po prostu nikt nie zdążył się za to zabrać.

Skoro powstał niedawno to nie dziwie się

PS. Ktoś mnie już uprzedził :P

kondzik
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 04, 2006 5:23 pm   

napisalem dzis 3 opisy niestety 1 sie nie nadawal (lisa) sprobuje dzis lub jutro skrobnac marge albo dziadka, a moze maggie :twisted:
no chyba ze wam sie nie podoba kompletnie to co napisalem - to moge wiecej nie pisac :p jak chcecie :wink:

sachen
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:13 pm   

no nawet nawet :P
pisz dalej, najwyżej ktoś napisze nowy lepszy :P

air chris  
Matt Groening

Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:54 pm   

Jak na moje wszystko jest O.K.. Myślę, że dotychczas nikt ,,nie odważy się " ruszyć tak poważnego tematu jak sami Simpsonowie.

emsie
[Usunięty]

Wysłany: Pią Maj 05, 2006 11:20 pm   

Oj ... musimy zacząć pisać i tyle ... jeśli opis jest krotki lub wybrakowany to kolejne osoby beda uzupelniac ... a moder zawsze moze zmienic cos lub wyciac czy wkleic ... zatem do dzieła i niech rodzinka stanie przed nami bez tajemnic :) :)

El Bozo
[Usunięty]

Wysłany: Pią Maj 05, 2006 11:31 pm   

Ok, ale sądzę że zamiast wymieniania zdarzeń z serialu, lepiej by przedstawić jakiś opis postaci. Jaki ma charakter, rolę w rodzinie itp. Takie wymienianie co było w odcinkach jest bezsensu, pracochłonne i zabiera zabawe nowym oglądaczom. Jak znajdę chwilę to napiszę swoją wersję pod obecnymi w jakimś ochydnym kolorze, byście mieli wgląd na obie wersje.

blue_teddy  
Grampa

Wysłany: Nie Maj 07, 2006 7:02 pm   

No ta a jak ja proponowałam jakiś czas temu żebyśmy sie wzieli do roboty to chetnych nie bylo :D fajnie ze wkoncu sie ludzie wzieli do roboty :) ja teraz juz nawet nie mam czasu zeby tu zajrzec :(

Ale tak trzymac :)

sachen
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 11, 2006 10:08 pm   

ej a może przetłumaczyć opisy z wikipedii :lol: :lol:

And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Czw Maj 11, 2006 10:10 pm   

To by był plagiat.

sachen
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 11, 2006 10:22 pm   

no w sumie to tak, ale ja tylko żartowałem :P

Vinci  
Bohater Springfield

Wysłany: Czw Maj 11, 2006 11:52 pm   

To nie byłby plagiat gdyby podać źródło.

And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Pią Maj 12, 2006 12:50 am   

Niby tak, ale ja jestem przeciwny takiemu pójściu na łatwiznę. W końcu to tu jest strona o The Simpsons. To oni powinni ściągać od nas, a nie odwrotnie :) .

Odpowiedz do tematu