Tak się zastanawiam, czemu nie ma opisów rodzinki Simpsonów... Sam chętnie bym napisał
chociaż jeden taki, ale oglądałem tylko 1/5 odcinków, może więcej, może mniej
Na forum napewno znajdą się osoby, które śledzą poczynania rodziny S. od początku i mogą skrobnąć co nie co A reszta forumowiczów byłaby zadowolona
Ojj chłopie. Jawnie właśnie się przyznałeś, że możesz zrobić opisy ale Ci się nie chce i czekasz aż zrobi to ktoś za Ciebie. Tłumaczenie, że oglądałeś 1/5 odcinków to dla mnie żadne tłumaczenie bo to i tak wystarczająco dużo aby poznać zwyczaje i charakter poszczególnej osoby. Ja tych opisów nie robię bo jestem akurat w trakcie nadrabiania zaległości z lekturami ze szkoły i co jakiś czas wchodzę na forum. Ale niedługo na pewno coś skrobnę na poważnie.
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 3:54 pm
sachen napisał/a:
Tak się zastanawiam, czemu nie ma opisów rodzinki Simpsonów
Dlatego, że żeby zrobić taki opis trzeba się nieźle namęczyć, bo te postacie występują w każdym odcinku i wiemy o nich b. dużo. Ponadto informacje o nich są często pełne sprzeczności (jak np. o dziadku). Po trzecie - dział z opisami postaci powstał dość niedawno, więc po prostu nikt nie zdążył się za to zabrać. Po czwarte - to co powiedział tomeczek-b.
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 4:16 pm
To napewno nie jest wina mojego lenistwa, poprostu mam słabą ocenę z polskiego (ledwo 3) i nie napisałbym nic fajnego. A z pustego to i Salomon nie naleje - potrzebuje wiecej info
Cytat:
Po trzecie - dział z opisami postaci powstał dość niedawno, więc po prostu nikt nie zdążył się za to zabrać.
Skoro powstał niedawno to nie dziwie się
PS. Ktoś mnie już uprzedził
kondzik [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 5:23 pm
napisalem dzis 3 opisy niestety 1 sie nie nadawal (lisa) sprobuje dzis lub jutro skrobnac marge albo dziadka, a moze maggie
no chyba ze wam sie nie podoba kompletnie to co napisalem - to moge wiecej nie pisac :p jak chcecie
sachen [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:13 pm
no nawet nawet
pisz dalej, najwyżej ktoś napisze nowy lepszy
Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:54 pm
Jak na moje wszystko jest O.K.. Myślę, że dotychczas nikt ,,nie odważy się " ruszyć tak poważnego tematu jak sami Simpsonowie.
emsie [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 11:20 pm
Oj ... musimy zacząć pisać i tyle ... jeśli opis jest krotki lub wybrakowany to kolejne osoby beda uzupelniac ... a moder zawsze moze zmienic cos lub wyciac czy wkleic ... zatem do dzieła i niech rodzinka stanie przed nami bez tajemnic :)
El Bozo [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 11:31 pm
Ok, ale sądzę że zamiast wymieniania zdarzeń z serialu, lepiej by przedstawić jakiś opis postaci. Jaki ma charakter, rolę w rodzinie itp. Takie wymienianie co było w odcinkach jest bezsensu, pracochłonne i zabiera zabawe nowym oglądaczom. Jak znajdę chwilę to napiszę swoją wersję pod obecnymi w jakimś ochydnym kolorze, byście mieli wgląd na obie wersje.
Wysłany: Nie Maj 07, 2006 7:02 pm
No ta a jak ja proponowałam jakiś czas temu żebyśmy sie wzieli do roboty to chetnych nie bylo fajnie ze wkoncu sie ludzie wzieli do roboty ja teraz juz nawet nie mam czasu zeby tu zajrzec
Wysłany: Pią Maj 12, 2006 12:50 am
Niby tak, ale ja jestem przeciwny takiemu pójściu na łatwiznę. W końcu to tu jest strona o The Simpsons. To oni powinni ściągać od nas, a nie odwrotnie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum