Hmmm... ja się mogę założyć, że zostanie rozstrzygnięty odwieczny konflikt Bart vs Pomocnik Bob - bardzo bym chciał aby to właśnie Bart poskromił Boba na dobre (a nie odwrotnie ) - jak dla mnie to Boba już dawno mogli uśmiercić
Mogliby dać coś w stylu "Kto zastrzelił pana Burnsa", który składa się z dwóch odcinków. Jakieś takie trudne wydarzenia, ktoś chce przechytszyć całe miasto, może Sideshow Bob i wszyscy razem wzięci, może kogoś uśmiercą. Taki dreszczyk emocji, ale też by nie brakowało humoru. Coś takiego, nie mówię, że taki musi być.
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 10:18 pm
a ja myslę, że nie będzie zakończenia, żeby twórcy nie palili za sobą mostów i mogli wrócić do serialu za lat kilka, jak znowu za nim zatęsknią widzowie.
No pewnie się tak stanie, ale jakiś ostatni odcinek w końcu będzie.
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
No niestety raczej tak będzie (czego wcale bym nie chciał), bo jednak to trochę głupio ciągnąć w nieskończoność serial w którym nikomu nie przybywa lat. Będzie wtedy mnóstwo niekonsekwencji w takim serialu. I żeby do tego nie dopuścić trzeba by pewnie pousuwać mnóstwo wątków takich jak opowieści wojenne dziadka Simpsona, bo w końcu za jakieś powiedzmy 20-30 lat albo i więcej gdy dziadek będzie miał wciąż tyle samo lat to o czasach wojny nie będzie mógł nic opowiadać no bo wg wciąż tego samego wieku nie powinno go już być wtedy na świecie...
Musiałby żyć ze 150 lat żeby móc wciąż te historie opowiadać.
Ale mimo wszystko chciałbym by serial był kontynuowany tak długo jak tylko się da i miejmy nadzieję, że twórcy jakoś wybrną z problemu który tu przytoczyłem
A może po prostu (jak już wcześniej chyba wspominałem) czas zacznie jednak płynąć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum