The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dead, him, man, miss, paul

Paul is dead man, miss him....
Autor Wiadomość
pqlamz  
Bart

Wysłany: Sro Cze 10, 2009 5:58 pm   Paul is dead man, miss him....

Co sądzicie o teorii iż Paul McCartney(The Beatles) nie żyje, podobno umarł w 1966 roku w wypadku samochodowym, i był aż tak zmasakrowany że nie nie można było go zidentyfikować, więc reszta zespołu znalazła sobowtóra. The Beatles w wielu swych tekstach, gestach i okładkach płyt chciało przekazać to że on nie żyje, ale więcej poczytajcie sobie tutaj:
Kod:
http://broszka.pl/paul-is-dead-man-miss-him,a

Polecam szukać w internecie wielu innych poszlak na temat śmierci Paula

Znacie inne takie historie? Np o Magiku z Kaliber 44 ale o nim sobie sami poszukajcie ;)

ZMarchewa  
Profesor

Wysłany: Sro Cze 10, 2009 6:13 pm   

o Paulu nic nie wiem, ale znam historię z Walterem Disneyem. Zachorował on na raka płuc (wiadomo, uzależnienie od tytoniu) i pół roku po jego wykryciu (raka) zmarł, dokładniej gdzieś w środku grudnia, też 1966 roku. Później zaczęły krążyć różne legendy, że on nie umarł, że zamroził się (wtedy uważano, że bogatych ludzi, których stać na hibernację zamrażano na ich własne, wielmożne życzenia) i powróci w 2066 roku (100 lat po zamrożeniu), czyli wtedy, kiedy ma zostać wynalezione już lekarstwo na raka.

Czasami aż śmiać mi się chce, gdy słyszę takie wypowiedzi. Prawda jest taka, że Walt Disney został skremowany, a urna z jego prochami leży chyba gdzieś w Chicago (nie jestem do końca pewien).

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sro Cze 10, 2009 9:23 pm   

Ja z kolei słyszałem o różnych wersjach śmierci Jima Morrisona, a nawet o prawdopodobieństwie, że może jeszcze żyć. I jeśli żyje to prawdopodobnie ukrywa się gdzieś na Wyspach Kanaryjskich. Taką wersję podaje Ray Manzarek - klawiszowiec zespołu The Doors. Zresztą Jim sam mu się coś kiedyś zwierzał, że chciałby się tam kiedyś ewentualnie zaszyć i ukryć by zatrzeć swój skandaliczny i rock'n'rollowy wizerunek jaki wokół siebie sam stworzył no i pewnego dnia odejść w kompletnym zapomnieniu.

Prawda jednak jest taka, że tylko Pamela Curson - wieloletnia przyjaciółka Jima wiedziała co się naprawdę owej nocy, gdy Jim zmarł wydarzyło, lecz my się tego już nigdy nie dowiemy, gdyż całą tajemnicę zabrała ze sobą do grobu umierając 3 lata po Jimie.
Ostatnio zmieniony przez Shaggy Pią Cze 12, 2009 12:49 pm, w całości zmieniany 3 razy  

pqlamz  
Bart

Wysłany: Sro Cze 10, 2009 9:43 pm   

Ja ostatnio czytałem artykuł o śmierci Króla Elvisa, może być tak, iż był świadkiem koronnym w sprawie związanej z narkotykami i dostał "drugie życie". Lecz niestety linku do artykułu już nie posiadam ;)

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Sro Cze 10, 2009 10:52 pm   

to z PAulem to bullshit. Sami podsycali te plotki żeby więcej ludzi kupowało ich płytki. Jest świetna stronka właśnie dedykowana temu skanadalowi. Gdzie opisany jest każdy album, piosenka, każda wskazówka :)
Boska! Jak ją znajdę znowu to wrzucę.

mgr_rybak  
Sponsor

Wysłany: Czw Cze 11, 2009 9:25 am   

Kolejnym podobno żyjącym jest 2 Pac.

Technik Nadzoru  
Grampa

Wysłany: Czw Cze 11, 2009 9:48 am   

Myślałem że film "Man in Black" wyjaśnił że Elvis wrócił na swoją planetę

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Czw Cze 11, 2009 3:51 pm   

Wszystko w tym temacie to bullshit. Nie zapominajcie, że Hitler po wojnie wciąż żył a człowieka nigdy nie było na księżycu :roll: :lol2:

bakałarz  
Marge

Wysłany: Pią Cze 12, 2009 10:05 am   

a ziemia jest pusta w środku ;)
Niektóre rzeczy brzmią dziwnie, ale pewne teorie chodzą, czasem nawet jakieś dowody się pojawiają, więc kto wie kto wie.... :wink:

gacjan  
Profesor

Wysłany: Sob Cze 13, 2009 12:44 am   

nie no o Paulu to sami Beatlesi podsycali, takie czasy :)

a co do Morrisona - Shaggy, o ile czytałem ongi książkę Manzarka o Doorsach, to on raczej nie wątpi w to, że Jim nie żyje...

ZawaL  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 1:16 pm   

Tak się złożyło że dzisiaj na JM:

http://www.joemonster.org...orii_spiskowych

I o Paulu też jest :D

Shark214  
Profesor

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 8:19 pm   

ZawaL napisał/a:
http://www.joemonster.org...orii_spiskowych

Ciekawe te teorie... :|