Wiek: 22 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 755 Skąd: Out Of Arkham
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 10:35 pm
Gierka naprawde warta uwagi. Ostatnio własnie z nudow sobie gram. Prace kamery da sie jeszcze jakos wytrzymac ale razi mnie jeden blad. Czemu nie mogli dopracowac upadku postaci np. gdy je przejezdzamy
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 11:15 am
Fajna gierka, szkoda tylko, że taka krótka. Mnie nie przydadło do gustu małe zróżnicowanie misji, powtarzające się mapy i to że w jednej części gramy Apu (bardziej pasowałby dziadek lub Lisa jeszcze raz). Ale gierka naprawdę mi się podobała, mimo kilku niedociągnięć jest świetna.
Ta gierka jest super szczególnie jak na zrobienie gry z udziałem bohaterów jakiejś bajki lub filmu bo zazwyczaj takie gry są nudne i głupie 9/10! A co do przejeżdżania ludzików to chcieli po prostu zmniejszyć wymagania wiekowe
Wiek: 17 Dołączył: 30 Sie 2008 Posty: 37 Skąd: to si? wzi??o?
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 8:58 pm
Zauważyłem, że na początku pisze, że do wyboru jest 17 bohaterów, więc chyba można 17 grać. a ja mam tylko Marge, Lise, Apu, Homera i Barta(normalne postacie w ich misjach itp.). Co zrobić by móc grać pozostałymi 12-stoma?
Gra fajna, ale jak dla mnie po dłuższym graniu trochę monotonna. Misje na poszczególnych levelach są bardzo podobne i widać było, że twórcy nie za bardzo mieli koncepcję na rodzaje zadań do wykonania. Wizualnie i dźwiękowo wygląda to super. Mnie pozytywnie zaskoczyła lekkość prowadzenia pojazdów w grze. Dawno nie miałem takiej frajdy z prowadzenia samochodu w grze jak w The Simpsons Hit&Run. Nawet w moim ukochanym GTA SA tak dobrze mi się nie jeździło. Poza tym denerwowały mnie misje poprzedzone koniecznością zakupu jakiegoś pojazdu czy stroju. Często brakowało mi na to monet i musiałem długo wałęsać się po mieście aby zdobyć upragnioną kasę, tym bardziej, że z kolejnymi levelami wszystko jest coraz droższe i czasami zajmuje to trochę czasu.
Generalnie, gdybym miał ocenić tą grę w skali od 1 do 10 to dałbym 9, ponieważ naprawdę jest to bardzo sympatyczna i lekka gierka, przy której można się trochę rozerwać i nawet jeśli nie lubisz Simpsonów to powinieneś wczuć się w ten specyficzny klimacik gry, który dodaje jej tylko uroku.
Gra super! Nawet lepsza niż The Simpsons Game na konsole. Świetnie, że są oryginalne głosy i jest tyle samochodów do wyboru. Podoba mi się, że można się poruszać po prawie całym Springfield. Przyjemnie się w nią gra. Moja ocena 10/10, bo jest super i to jeszcze z Simpsonami.
Wiek: 22 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 253 Skąd: Springfield
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 9:18 pm
Twórcy niewątpliwie się postarali. Grafika jak na rok wydania jest OK, ale to jedyny minus - dźwięk: super, fabuła: genialna, nawiązująca do odcinków, grywalność: b. dobra.
Jedyne co mi się średnio podobało to sterowanie, no ale to kwestia gustu.
Wahałem się pomiędzy 8/10 a 9/10 ale wybrałem mimo wszystko 9/10.
świetna gra, na razie jeszcze nie grałem, tylko obserwuje jak gra moja dziewczyna, ale i tak mam ubaw ogromny;] grafika jak najbardziej ok, o grywalności niewiele mogę na razie napisać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum