The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: gc, hit, pc, ps2, run, simpsons, xbox

[PC, PS2, X-Box, GC] The Simpsons: Hit & Run

Jak oceniasz gre?
1
1%
 1%  [ 1 ]
2
1%
 1%  [ 1 ]
3
2%
 2%  [ 2 ]
4
2%
 2%  [ 2 ]
5
1%
 1%  [ 1 ]
6
4%
 4%  [ 4 ]
7
4%
 4%  [ 4 ]
8
11%
 11%  [ 11 ]
9
21%
 21%  [ 20 ]
10
51%
 51%  [ 49 ]
Głosowań: 95
Wszystkich Głosów: 95

Autor Wiadomość
gesh  
Bohater Springfield

Wysłany: Nie Lut 26, 2006 8:50 pm   [PC, PS2, X-Box, GC] The Simpsons: Hit & Run

The Simpsons: Hit & Run

kategoria: gry akcji, zręcznościowe
producent: Radical Entertainment
wydawca: Vivendi Universal Games
dystrybutor PL: Cenega Poland
data premiery: 11 listopada 2003
data wydania PL: 28 listopada 2003

Rozsądne wymagania sprzętowe:
Procesor Pentium III 1 GHz, 256 MB RAM, 32 MB akcelerator 3D, 1.2 GB HDD.

Opis Gry:

The Simpsons: Hit & Run to wirtualna odsłona przygód zwariowanej żółtej rodzinki, znanej ludziom na całym świecie już od przeszło 14 lat. Za opracowanie gry odpowiedzialna jest firma Radical Entertainment, zaś stworzeniem scenariusza zajęli się ludzie odpowiedzialni za popularny serial telewizyjny. Początek fabuły wygląda następująco: w Springfield, rodzinnym mieście Simpsonów, w tajemniczych okolicznościach znikają ludzie, pojawiają się niezidentyfikowane kręgi, zaś ktoś przypadkiem odkrywa zainstalowane kamery szpiegowskie. Kiedy Homer tuż obok swojego domu zauważa czarny samochód z talerzem satelitarnym na dachu, postanawia dłużej nie zwlekać i rozpoczyna własne śledztwo w tej sprawie...

Momentami, rozgrywka w The Simpsons: Hit & Run przypomina serię Grand Theft Auto (oczywiście w wersji soft). Do przejścia oddano 56 zróżnicowanych misji, które wykonujemy przy wykorzystaniu rozmaitych pojazdów, bądź też poprzez zwiedzanie miasta pieszo (do wyboru 17 bohaterów, w tym dyrektor Skinner, Cletus, Bart, Apu, Marge i Lisa). W czasie trwania gry działamy na siedmiu rozległych obszarach, gdzie można znaleźć budynki znane z ekranu telewizora (Elektrownia, sklep Kwik-e-mart, dom Simpsonów, itp.). Dzięki takiemu zabiegowi chociaż przez chwilę można poznać świat Simpsonów od podszewki.

- 40 różnorodnych samochodów do wyboru (Mr. Plow, ciężarówki, modele sportowe, itd.).
- Ukryte paczki porozrzucane po całym mieście (po zebraniu określonej liczby dostajemy dostęp do bonusowych materiałów).
- Tryb multiplayer dla czterech graczy (wyłącznie wyścigi, split-screen).
- Dopracowane efekty audio-wizualne.

[źródło: gry-online.pl]

bender
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lut 26, 2006 10:02 pm   

Raczej powiedziałbym że te paczki są ukryte karty z przedmiotem z jakiegoś z odcinków, posiadam tą gre jest bardzo dobra tylko że czasem ucieka kamera co jest wielkim utrudnieniem w wykonywaniu misji i zbieraniu przedmiotów. Gra ogólnie wciąga, szczególnie chęć zdobycia wszystkich kart :)

And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Wto Mar 07, 2006 9:31 pm   

Ja jeszcze bym dodał do opisu, że głosy w grze są podkładane przez tych samych aktorów co w serialu. To bardzo duży plus tej gry, bo wprowadza odpowiednią atmosferę. Tym bardziej, że kwestie wypowiadane przez bohaterów są prześmieszne. :)

bender napisał/a:
Gra ogólnie wciąga, szczególnie chęć zdobycia wszystkich kart :)

Może nie wszyscy wiedzą, ale po zdobyciu wszystkich kart można oglądnąć nowy (nie pokazywany nigdy) odcinek Swędzacza i Drapacza :) .

El Bozo
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 08, 2006 9:56 am   

Dla fanów Simosonów - Nuda
Dla pozostałych graczy - Przyjemna rozgrywka.

Słysząc te same gagi co z serialu, stwierdziłem że twórcy mogli poświęcić w tą grę troszkę więcej czasu... Bo w tym jest potencjał. Ale trudno, grało się nawet nie tak źle.

s.dybiec
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 18, 2006 3:30 pm   

:mrgreen:Najlepsza gra to The Simpsons Hit & Run

TheMaestro
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 12:48 am   

"Hit & Run" to dzieło sztuki, ale daję jej dziewiątkę, bo czasami rozgrywkę utrudniają problemy w sterowaniu. Poza tym gra jest świetna. Wciągnęła mnie na długie tygodnie i udało mi się ukończyć ją w 100%. Szkoda tylko, że ten odcinek "Zdrapka i Pocharatki" jest taki krótki :) . Moim skromnym zdaniem pełnometrażowy film mógłby być wzorowany właśnie na tej grze... Byłoby to chyba lepsze niż zbitek kilku odcinków, nie? :D

Buczek96
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 5:49 pm   

Wypiewom swoje zdanie serial kocham ale ta gra jak dla mnie jest beznadziejna, nic w niej nowego nie znalazlem, żadnej zabawy w niej nie ma, znudziło mi się po paru godzinach. Może to dlatego że bardziej prefesuje Stategie.
Pozdrawiam.

futrzak
[Usunięty]

Wysłany: Sob Kwi 15, 2006 11:09 am   

gdyby kogos interesowalo to mam poradnik w pdf do tej gry dzieki ktoremu przejdziesz gre na 100% piszcie na gg 3753444 albo na prv pozdro,osobiscie uwazam ze gra mzoe szybko sie znudzic bo faktycznie nie ma wniej nic nowego

peter1310  
Grampa

Wysłany: Sob Cze 03, 2006 5:41 pm   

Ta gra jest bardzo prosta. W tydzień można ją bez problemu przejść. Przyjemnie mi się w nią grało. Jedyne co mi się w niej nie podoba jest to, że w jednym etapie gra się Apu. Według mnie jest to zbędna postać gry. Moja ocena tej gry to 9/10. Polecam

m@rcin  
Grampa

Wysłany: Nie Cze 04, 2006 7:53 pm   

Niestety nie mam tej gierki :( Nie wiem gdzie można ją kupić na PC lub ściągnąć :(

blue_teddy  
Grampa

Wysłany: Nie Cze 04, 2006 10:10 pm   

Marcin Simp, musisz duzo pisac, udzielać sie, tworzyć ;) az zdobedziesz 100 pkt :) wtedy wejdziesz sobie na nasz serwer, jest tam spakowana ;)

qbus
[Usunięty]

Wysłany: Nie Cze 04, 2006 10:47 pm   

A w gierke warto zagrać, miły "odstresawiacz" że tak powiem. Przyjemna i niezbyt skomplikowana rozrywka. Czasami po prostu jest taki dzień że człowiek nie ma ochoty się męczyć z czymkolwiek... wtedy można się pobawić w coś w stylu tej gry.

m@rcin  
Grampa

Wysłany: Pon Cze 05, 2006 4:30 pm   

blue_teddy napisał/a:
Marcin Simp, musisz duzo pisac, udzielać sie, tworzyć ;) az zdobedziesz 100 pkt :) wtedy wejdziesz sobie na nasz serwer, jest tam spakowana ;)

Na pewno sobię jakoś poradzę ;) Od niedawna zacząłem tu pisać. Muszę zajmować się także innymi forami na których jestem moderatorem :)

Pavcio
[Usunięty]

Wysłany: Wto Cze 06, 2006 8:57 pm   

A jest tam wersja rip [~180 mb] czy full [~ 1,8 Gb]. Raczej rip. Bo bez filmów wyciętych w ripie trudno zrozumieć treść gry, a połowa powiedzonek jest też wywalona więc się strasznie często powtarzają. Polecam z ed2k szybciej idzie niż z torrenta wersja full 3 cd

blue_teddy  
Grampa

Wysłany: Wto Cze 06, 2006 11:05 pm   

Pavcio, wersja rip, tylko ze jej jeszcze nie ma bo przesiaduje do bialego rano przed komputerem i zapominam o tym ;)

Marcin Simp, zleci szybciej niz Ci sie wydaje :)

Odpowiedz do tematu