Całe forum (no może nie wszyscy) wiedzą że emisja The Simpsons będzie od marca 2007 puszczana w Canal+, choć nie chcem żeby temat był zamknięty, nie wszyscy mają Canal+ . Ja jestem naszczęście ułaskawiony
Ja mysle aby jakas osoba ktora ma Canal+ nagrala to a nastepnie przeslala w jakis sposob adminom Ktorzy by zamiescili to na portalu i udostepnili ogladanie usera!!!
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 6:42 pm
Bartman napisał/a:
Ja mysle aby jakas osoba ktora ma Canal+ nagrala to a nastepnie przeslala w jakis sposob adminom Ktorzy by zamiescili to na portalu i udostepnili ogladanie usera!!!
Tak Mysle!!!
To miałoby sens tylko w przypadku emisji przez Canal+ odcinków z polską ścieżką dźwiękową. Bo w przeciwnym wypadku po co nam to : Każdy może mieć odcinki z Internetu.
I proszę Cię, staraj się pisać poprawnie, odmieniaj chociaż wyrazy.
tomeczek napisał/a:
Bartman, nie ma takiej możliwość bo calkowicie odcinamy się już od nielegalnych linków. Niedługo usuniemy wszystkie linki do odcinków z forum.
I bardzo dobrze. Po zakupieniu przez polską telewizję praw do Simpsonów i premierą filmu pełnometrażowego filmu wzrośnie zapewne popularność serialu i ktoś mógłby zainteresować się tego rodzaju nieprawidłowościami na forum, a tego nie chcemy . Kiedyś na forum były spore wątpliwości co do aspektu prawnego (nikt w Polsce nie miał praw do The Simpsons). Teraz już ich nie ma.
To miałoby sens tylko w przypadku emisji przez Canal+ odcinków z polską ścieżką dźwiękową. Bo w przeciwnym wypadku po co nam to : Każdy może mieć odcinki z Internetu.
Gdyby była możliwość zgrania bez napisów/lektora to ja widzę sens - dla sezonów 10, 11, 13, 14 których nie ma w jakości lepszej niż [rl].
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum