The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: fry, futurama, philip

Philip J Fry

Jak oceniasz tą postać?
1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
5%
 5%  [ 1 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
7
0%
 0%  [ 0 ]
8
5%
 5%  [ 1 ]
9
17%
 17%  [ 3 ]
10
70%
 70%  [ 12 ]
Głosowań: 17
Wszystkich Głosów: 17

Autor Wiadomość
_Pan_DA_  
Administrator

Wysłany: Pią Lut 01, 2008 10:42 pm   Philip J Fry

Głos: Billy West

Fry'a poznajemy w sylwestrową noc 1999 roku. łatwo można spostrzec, że jest on życiowym nieudacznikiem.
Pracuje za marne grosze jako dostawcą pizzy, dziewczyna go zdradza, nawet dzieci się z niego śmieją.
Jego największym osiągnięciem jest wypicie 100 puszek Coli w tydzień.
Wszystko się zmienia gdy "przypadkiem" (jak się okaże, nie do końca przypadkiem :wink: ) zamraża się w komorze kriogenicznej.
Budzi się 1000 lat później, z wielkimi nadziejami na zmianę swojego losu.
Odnajduję swojego praprapra...wnuczka Profesora Farnsworth'a i zatrudnia się w jego firmie Planet Express jako dostawca.
Razem z resztą załogi przeżywa różne przygody, docierając do najdalszych i najdziwniejszych zakątków kosmosu.
Mieszka razem ze swym najlepszym przyjacielem Benderem, robotem uwielbiającym alkohol i cygara.
Natomiast jego skrytą miłością jest jednooka mutantka Leela, kapitan statku Planet Express.
Podróż Fry'a w przyszłość, zaaranżowali Nibblonianie, gdyż według nich jest on jedynym,
który może uchronić świat przed Latającymi Mózgami.

Fry.jpg
Plik ściągnięto 1535 raz(y) 10.75 KB

ArtAnonim  
Profesor

Wysłany: Pon Lut 04, 2008 11:44 am   

Fry jest typowym kozłem ofiarnym losu. Wcześniej nienawidził swojej pracy, w pierwszym odcinku to widać. Ma zabawnego wujka, nie ma co. Ciekawe co by było, gdyby nie był nieudacznikiem... Nie pamiętam swojej oceny ze starego tematu o nim, teraz dostaje 8/10.

Image Hosted by ImageShack.us

http://artanonim.deviantart.com/

ewElka  
Bart

Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 11:43 pm   

10/10

Moim ulubieńcem jest raz Bender, raz Fry. Nie potrafię się zdecydować. Kiedyś Bender był niekwestionowanym królem Futuramy, ale w końcu gdyby nie Fry, to ni byłoby załogi Planet Express :wink: Jest całkowicie bezmyślny, bardzo często nieprzyzwoicie samolubny ale jest też oddanym przyjacielem... W końcu chciał mieszkać z Benderem w jego "robocim" mieszkanku. No i jego miłość do Leili :D

rogercieslar
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 22, 2008 12:43 pm   

3/10
nudny jest jakość
lobie go za jego głupota zupełnie jak homer
ale za miłość to już nie.

Barteko  
Maggie

Wysłany: Czw Maj 29, 2008 10:01 pm   

Fajna postać, ale jest wykorzystywana w małym stopniu.

Nitrol  
Lisa

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 9:10 pm   

B. Ciekawa postać, na mojej prawie egzekwo z Benderem tak 1 1/2 miejsca xD W niektórych odcinkach jest najśmieszniejszy a w innych mniej, no i bez niego nie byłoby wszystkich przygód i tej Załogi Planet Express xD 10/10

sebal8  
Bart

Wysłany: Czw Gru 25, 2008 9:47 am   

Świetna postać 9/10. Jest ona dobra pod wieloma względami:
1 sezon - dobrze wykorzystana postać, niczego jej nie brakowało 8)
2 sezon - Fatalna gra "serialowa" :|
3 - 5 sezony - Najlepsze odcinki z całej futuramy, tej postaci 8)
Wniosek:Postać Fry'a przeżywała wiele upadków, historii, zakłóceń, przygód i innych. "Jednym słowem": Fenomenalna postać z przygodami :wink:

Najlepszą przygodą jego była chyba podróż w czasie, do 20 wieku :lol2: 8)

Odwied? blog o Simsach!

ZMarchewa  
Profesor

Wysłany: Sob Gru 27, 2008 11:58 pm   

_Pan_DA_ napisał/a:
praprapra...wnuczka Profesora Farnsworth'a

raczej bratanka :?

Michalson  
Profesor

Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 3:13 pm   

10/10

Jego absurdalne teksty, "logiczne" myślenie i ogólnie podejście do życia zawsze wywołują u mnie uśmiech na ustach. Czasami głupim zachowaniem, przypomina mi mnie samego, co jednak wcale mi nie przeszkadza ;)

D'oh!

Asdark  
Marge

Wysłany: Nie Lip 05, 2009 1:06 pm   

Genialna postać! Typowy idiota dzięki któremu kręci się cała machina humoru w Futuramie.

Za najbardziej niepokojący moment uważam scenę gdy Fry wraz z nowym doradcą finansowym [PLANET EXPRESS] nucili melodię Safety Dance.

FILIP  
Maggie

Wysłany: Sro Gru 23, 2009 11:15 pm   

:jupi: Fry niezły koleś moim zdaniem jest świetny jeszcze kiedy ma sceny z Benderrem to już jest polew na maxa :D

mokuji8 zostań moj? siostr?

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sob Cze 12, 2010 11:29 pm   

O... dziwne, że się jeszcze na temat tej postaci nie wypowiadałem... :shock: A to przecież jedna z mojej świętej futuramowej trójcy(a raczej trójcy bo u mnie Fry figuruje na trzecim miejscu ex aequo z Benderem. :P ).

Ja to powiem choć trochę wstyd mi się do tego przyznać, ale jestem pod wieloma względami bardzo podobny do Fry'a. Nieraz w realu odwalam akcje w jego stylu. :P Nie wiem w sumie czy to powód do dumy czy raczej do wstydu - to zależy od sytuacji - raz moje Fry'owe usposobienie śmieszy ludzi a czasem denerwuje. :P No ale np. psiego żarcia nie sypię sobie na śniadanie do miski, nie przychodzę w samych gaciach na wykłady, nie zdradzam swojego PINu więc... no może aż tak źle to jeszcze ze mną nie jest. :lol:
Ale w wielu testach typu "Sprawdź kim jesteś" wychodził mi właśnie Fry.

Nie pamiętam już, które sceny z nim mi się podobały najbardziej, ale najprawdopodobniej najbardziej rozwalił mnie w odcinku [04x01] Roswell That Ends Well, gdzie nieźle namieszał w przeszłości! :lol: Co konkretnie zrobił? Tego nie mogę nikomu zdradzić. :P To trzeba obejrzeć samemu. :)

Odpowiedz do tematu