Wysłany: Pią Sie 06, 2010 2:56 pm Pierwsze Polskie forum o Beavisie & Buttheadzie!
Huh huh... huh huh
Pamiętacie ten śmiech?
Albo ta scenę?
Już teraz w internecie! Pierwsze Polskie forum o Beavisie & Buttheadzie oraz innych kultowych produkcjach Mtv!
U nas możesz powspominać, pośmiac się i zapoznać z innymi fanami starych dobrych produkcji Mtv!
Wiele ciekawostek, a dla zasłużonych użytkowników dział VIP z unikalnymi materiałami niedostępnymi nigdzie w internecie!
Simpsonowie mają swoją stronę, South Park i wiele innych, dlaczego dwaj kretyni tez nie mogliby mieć?! Wbijajcie i zabawcie się na całego! Zaliczcie rejestrację na forum już dziś!
Już wszystko jest w porzadku, błąd wystąpił po tym, jak chciałam zmienić styl forum na ładniejszy i się zepsuło. Ale już wszystko wróciło do normy, także serdecznie zapraszam, sama nie dam rady rozruszać forum
Ikony działów są trochę za duże i się strasznie rzucają w oczy, właśnie przez ich wielkość. :/ Zmniejsz je tak, aby wszystkie byłe jednakowego kształtu i rozmiaru. Skórkę też, by się polecało zminić, żeby to forum przyciągało wyglądem.
Nie podoba mi się, nie ma to co www.thesimpsons.pl, darmowy host. Grafika zbędna, nie podoba mi się. Trzech użytkowników (Chyba). Forum w ogóle, nie aktualizowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum