The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: do, juz, odcinka, ostatniego, pojawily, sezonu, sie, zdjecia

Pojawiły się już zdjęcia do ostatniego odcinka sezonu
Autor Wiadomość
ZawaL  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Wto Maj 10, 2011 1:04 pm   Pojawiły się już zdjęcia do ostatniego odcinka sezonu

W sieci pojawiły się już proma do finałowego odcinka [22x22] The Ned-Liest Catch. Oto one:

Postać na ostatnim screenie to Joey Kramer, perkusista znanego zespołu Aerosmith. Po więcej szczegółów odsyłam do wikipedii.

Fabuła odcinka koncentrować się będzie na Flandersie i jego poszukiwaniach miłości. Kolejną szansą na szczęśliwe życie będzie nauczycielka Barta, Edna Krabappel.

W finałowym odcinku twórcy mają nas uraczyć pewną ciekawostką, która jak zapewnili: Na zawsze zmieni życie dwóch postaci...

_Pan_DA_  
Administrator

Wysłany: Wto Maj 10, 2011 1:29 pm   

Po promach łatwo się domyślić o które dwie postaci chodzi :wink: Jak czytałem ma to być "fan initiative".
Czyżby fani mieli zdecydować o przyszłości związku Neda i Edny? :D A może twórcy się tylko z nami droczą?

Ja jak najbardziej poparłbym taki związek :D Edna jako sąsiadka Barta, mogło by być ciekawie :wink:

ZawaL  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Wto Maj 10, 2011 1:34 pm   

Różnie to bywa. Tak samo miało być w przypadku La-Bomby, który de facto pojawił się na całe 10 sekund a miał być postacią stałą...
Szkoda tylko że nie powrócił Hank Scorpio a tez były pogłoski że miał się w tym sezonie pojawić..

_Pan_DA_  
Administrator

Wysłany: Wto Maj 10, 2011 1:44 pm   

Właśnie pamiętałem o La-Bombie, dlatego jedną z pierwszych myśli było, że znowu twórcy sobie robią z Nas jaja :wink:

Co do Hanka to podejrzewam, że te pogłoski wynikły z powodu tytułu "The Scorpion's Tale". Ale kto wie, może zobaczymy go jednak w przyszłym sezonie. W końcu zostało jeszcze 7 odcinków oznaczonych kodem NABF, a to tych odcinków dotyczyły te pogłoski.

ZawaL  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Wto Maj 10, 2011 1:55 pm   

No to oby... Szkoda tylko że to przełożono na przyszly sezon. A wracając do odcinka z tematu to jestem za tym by na stałe związać Ednę i Neda. Całkowicie 2 różne światy i mogły by z tego wyniknąć ciekawe sytuacje, zwłaszcza z małymi flanderskami i z nieco nadpobudliwą Edną :) Być może będzie to finał sezonu jak to na finał przystało a nie takie flaki z olejem jak od kilku sezonów...

a tak btw. to chciałbym aby kiedyś FOX wpadł na tak durny pomysł jak stworzenie kilku odcinków z pomysłu fanów. Mogły by z tego powstać świetne odcinki, bo to osoby które oglądają Simpsonów mają najlepsze koncepcje :)

Mike El  
Profesor

Wysłany: Wto Maj 10, 2011 6:28 pm   

ZawaL napisał/a:
W finałowym odcinku twórcy mają nas uraczyć pewną ciekawostką, która jak zapewnili: Na zawsze zmieni życie dwóch postaci...

Zła interpretacja. Po emisji tego odcinka Fox uruchomi inicjatywę, w której poprosi fanów o decyzję, którzy dwaj bohaterowie mają mieć odmienione życie.
http://simpsons.shoutwiki..._fan_initiative

ZMarchewa  
Profesor

Wysłany: Wto Maj 10, 2011 6:36 pm   

Mike El napisał/a:
ZawaL napisał/a:

Zła interpretacja. Po emisji tego odcinka Fox uruchomi inicjatywę, w której poprosi fanów o decyzję, którzy dwaj bohaterowie mają mieć odmienione życie.
http://simpsons.shoutwiki..._fan_initiative

W sumie, to szkoda... Już sobie wyobrażałem stworzone trzy różne wersje odcinka, chociaż pewnie i tak różniłyby się jedynie ostatnimi pięcioma minutami ;)

EDIT: BTW, to przyszło mi do głowy coś takiego, że fajnie by było, gdyby twórcy opublikowali odcinek w internecie i średnio raz na 3-4 minuty (może nawet troszkę częściej) gracz musiałby decydować co wydarzy się później klikając w adnotację i wszystko by poszło różnymi torami ;) Jest już kilka takich "gier" na YouTube, fajnie by było gdyby coś takiego pojawiło się od większego dystrybutora, tym bardziej że raczej nie widzę problemu w odtworzeniu tego z powrotem w wydaniu DVD/Blu-ray.

_Pan_DA_  
Administrator

Wysłany: Wto Maj 10, 2011 7:07 pm   

Mike El, raczej to osoba, która umieściła tam tą informację źle zinterpretowała oficjalną notkę wypuszczoną przez Fox.
Cytat:
Also, don’t miss the finale when THE SIMPSONS launches a soon-to-be-announced fan initiative that will change the lives of two of Springfield’s favorites.

Znajduje się ona TUTAJ (gdzieś przy końcu strony).

Po fabule odcinka, po 3 promach z Nedem i Edną, wniosek można wyciągnąć tylko jeden.
Ale nadal mam przeczucie, że Nas wkręcają i bez względu na wynik ankiety, zrobią co będą chcieli.

Mike El  
Profesor

Wysłany: Wto Maj 10, 2011 7:26 pm   

Cytat z Fox Flasha nie przekonuje mnie do innej niż przedstawionej przeze mnie interpretacji. "Nie przegap finału (tego odcinka - dop. Mike El), kiedy to SIMPSONOWIE uruchamiają wkrótce-do-ogłoszenia inicjatywę fanowską, która zmieni życie dwóch ulubieńców ze Springfield."

_Pan_DA_  
Administrator

Wysłany: Wto Maj 10, 2011 7:50 pm   

Nie no, w pierwszej interpretacji mówimy o wybraniu dwóch osób, którym twórcy zmienią życie.
Moim zdaniem to jest nadinterpretacja słów Foxa. Oczywiście ich notka nie wyklucza takiej opcji, ale również w żaden sposób tego nie sugeruje. A patrząc na fabułę i proma bardziej prawdopodobna jest właśnie wersja z Nedem i Edną. Dlatego uważam, że interpretacja ZawaLa jest dobra. W końcu nie wyklucza, ani jednej, ani drugiej opcji, po prostu:
ZawaL napisał/a:
Na zawsze zmieni życie dwóch postaci...

Choć wciąż podejrzewam, że twórcy chcą Nas wkręcić :wink:

Jacob  
Profesor

Wysłany: Wto Maj 10, 2011 8:07 pm   

Mike El napisał/a:
Cytat z Fox Flasha nie przekonuje mnie do innej niż przedstawionej przeze mnie interpretacji. "Nie przegap finału (tego odcinka - dop. Mike El), kiedy to SIMPSONOWIE uruchamiają wkrótce-do-ogłoszenia inicjatywę fanowską, która zmieni życie dwóch ulubieńców ze Springfield."

Nie spodziewałem się jeszcze czegoś takiego. :D Zapowiada się ciekawie. Ciekawe co z Nedem. Cóż trzeba nadgonić ten sezon, bo jestem bardzo do tyłu. :weird:

Mike El  
Profesor

Wysłany: Sro Maj 11, 2011 10:27 am   

Stoję przy swoim. Dopiero na końcu odcinka (np. równolegle do napisów końcowych) Fox poprosi fanów o podjęcie decyzji, którym postaciom ma być odmieniony los. Zanim to zostanie rozstrzygnięte i przekształcone w scenariusz oraz narysowane, zdąży minąć kolejny sezon. Podejrzewam, że Edna i Ned to propozycje twórców i odcinek The Ned-Liest Catch skończy się nierozstrzygniętym pytaniem o przyszłość ich ew. związku.

ZawaL  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Sro Maj 11, 2011 10:48 am   

Mowisz o czyms na wzór "To be continued" ? Takie coś w kreskówce która nie ma ciągu fabularnego jest bez sensu :/

Co do opisanej ciekawostki ja nadaj zostaję przy swoim. Nie pasuje mi to o czym pisał Mike El nijak do angielskiego oryginału. Wszystko okaże się po premierze odcinka.

Rejestro  
Lisa

Wysłany: Sro Maj 11, 2011 4:47 pm   

Edna i Ned? :weird:

Oby ten związek szybko się rozpadł. Oni w ogóle do siebie nie pasują, ale może zmienię zdanie po odcinku.

arturion  
Maggie

Wysłany: Czw Maj 12, 2011 12:20 am   

@Rejestro, przeciwieństwa się przyciągają :P

Odpowiedz do tematu