Postać na ostatnim screenie to Joey Kramer, perkusista znanego zespołu Aerosmith. Po więcej szczegółów odsyłam do wikipedii.
Fabuła odcinka koncentrować się będzie na Flandersie i jego poszukiwaniach miłości. Kolejną szansą na szczęśliwe życie będzie nauczycielka Barta, Edna Krabappel.
W finałowym odcinku twórcy mają nas uraczyć pewną ciekawostką, która jak zapewnili: Na zawsze zmieni życie dwóch postaci...
Po promach łatwo się domyślić o które dwie postaci chodzi Jak czytałem ma to być "fan initiative".
Czyżby fani mieli zdecydować o przyszłości związku Neda i Edny? A może twórcy się tylko z nami droczą?
Ja jak najbardziej poparłbym taki związek Edna jako sąsiadka Barta, mogło by być ciekawie
Właśnie pamiętałem o La-Bombie, dlatego jedną z pierwszych myśli było, że znowu twórcy sobie robią z Nas jaja
Co do Hanka to podejrzewam, że te pogłoski wynikły z powodu tytułu "The Scorpion's Tale". Ale kto wie, może zobaczymy go jednak w przyszłym sezonie. W końcu zostało jeszcze 7 odcinków oznaczonych kodem NABF, a to tych odcinków dotyczyły te pogłoski.
No to oby... Szkoda tylko że to przełożono na przyszly sezon. A wracając do odcinka z tematu to jestem za tym by na stałe związać Ednę i Neda. Całkowicie 2 różne światy i mogły by z tego wyniknąć ciekawe sytuacje, zwłaszcza z małymi flanderskami i z nieco nadpobudliwą Edną Być może będzie to finał sezonu jak to na finał przystało a nie takie flaki z olejem jak od kilku sezonów...
a tak btw. to chciałbym aby kiedyś FOX wpadł na tak durny pomysł jak stworzenie kilku odcinków z pomysłu fanów. Mogły by z tego powstać świetne odcinki, bo to osoby które oglądają Simpsonów mają najlepsze koncepcje
W finałowym odcinku twórcy mają nas uraczyć pewną ciekawostką, która jak zapewnili: Na zawsze zmieni życie dwóch postaci...
Zła interpretacja. Po emisji tego odcinka Fox uruchomi inicjatywę, w której poprosi fanów o decyzję, którzy dwaj bohaterowie mają mieć odmienione życie.
http://simpsons.shoutwiki..._fan_initiative
http://simpsons.shoutwiki..._fan_initiative
W sumie, to szkoda... Już sobie wyobrażałem stworzone trzy różne wersje odcinka, chociaż pewnie i tak różniłyby się jedynie ostatnimi pięcioma minutami
EDIT: BTW, to przyszło mi do głowy coś takiego, że fajnie by było, gdyby twórcy opublikowali odcinek w internecie i średnio raz na 3-4 minuty (może nawet troszkę częściej) gracz musiałby decydować co wydarzy się później klikając w adnotację i wszystko by poszło różnymi torami Jest już kilka takich "gier" na YouTube, fajnie by było gdyby coś takiego pojawiło się od większego dystrybutora, tym bardziej że raczej nie widzę problemu w odtworzeniu tego z powrotem w wydaniu DVD/Blu-ray.
Also, don’t miss the finale when THE SIMPSONS launches a soon-to-be-announced fan initiative that will change the lives of two of Springfield’s favorites.
Znajduje się ona TUTAJ (gdzieś przy końcu strony).
Po fabule odcinka, po 3 promach z Nedem i Edną, wniosek można wyciągnąć tylko jeden.
Ale nadal mam przeczucie, że Nas wkręcają i bez względu na wynik ankiety, zrobią co będą chcieli.
Cytat z Fox Flasha nie przekonuje mnie do innej niż przedstawionej przeze mnie interpretacji. "Nie przegap finału (tego odcinka - dop. Mike El), kiedy to SIMPSONOWIE uruchamiają wkrótce-do-ogłoszenia inicjatywę fanowską, która zmieni życie dwóch ulubieńców ze Springfield."
Moim zdaniem to jest nadinterpretacja słów Foxa. Oczywiście ich notka nie wyklucza takiej opcji, ale również w żaden sposób tego nie sugeruje. A patrząc na fabułę i proma bardziej prawdopodobna jest właśnie wersja z Nedem i Edną. Dlatego uważam, że interpretacja ZawaLa jest dobra. W końcu nie wyklucza, ani jednej, ani drugiej opcji, po prostu:
ZawaL napisał/a:
Na zawsze zmieni życie dwóch postaci...
Choć wciąż podejrzewam, że twórcy chcą Nas wkręcić
Cytat z Fox Flasha nie przekonuje mnie do innej niż przedstawionej przeze mnie interpretacji. "Nie przegap finału (tego odcinka - dop. Mike El), kiedy to SIMPSONOWIE uruchamiają wkrótce-do-ogłoszenia inicjatywę fanowską, która zmieni życie dwóch ulubieńców ze Springfield."
Nie spodziewałem się jeszcze czegoś takiego. Zapowiada się ciekawie. Ciekawe co z Nedem. Cóż trzeba nadgonić ten sezon, bo jestem bardzo do tyłu.
Stoję przy swoim. Dopiero na końcu odcinka (np. równolegle do napisów końcowych) Fox poprosi fanów o podjęcie decyzji, którym postaciom ma być odmieniony los. Zanim to zostanie rozstrzygnięte i przekształcone w scenariusz oraz narysowane, zdąży minąć kolejny sezon. Podejrzewam, że Edna i Ned to propozycje twórców i odcinek The Ned-Liest Catch skończy się nierozstrzygniętym pytaniem o przyszłość ich ew. związku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum