Wysłany: Pon Maj 28, 2007 8:20 pm Polski dubbing w Simpsons the movie
Sorka ze tutaj ja to pisze ale nigdzie nie widze kontaktow do autorow tej strony.
Jestem autorem strony o polskim dubbingu i na tej stronie zamiescilem informacje co do obsady do filmu Simpsons the movie.
O JA!!! Obstawiałem na rolę Barta Joannę Wizmur no i jest!
[ Dodano: Pon Maj 28, 2007 8:31 pm ]
O! I jeszcze Paszkowski jako Ned Flanders... może być ciekawie :] W ogóle mnie ciekawi czy będzie mówił skrzeczącym głosem czy normalnym ale chyba raczej normalnym bo w skrzeczącym to go jakoś nie widzę...
A tego aktora Homera o dziwnym imieniu to nic a nic nie kojarzę :/
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 9:37 pm
Ten aktor co gra Homera jest jakis nieznany - przynajmniej ja go nie widywalem w dubbingowanych filmach. Moze ma zblizony akcent do Homera i dlatego wygral.
Ale Asia Wizmur to strzal w 10-tke. Chociaz z tego co wiem to Asia nie miala okazji (dziwne to troche) obejrzenia Simsponow w wersji serialowej. Mam nadzieje ze warto chociaz zobaczyc wersje polska i porownac ja z oryginalna (ale to juz niestety na DVD - chyba ze znajda sie zapalency co pojda do kina 2 razy).
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 9:55 pm
Gumisio, dzięki za informacje, zaraz dodam do ogólnego tematu o filmie.
Jak chcesz się skontaktować z adminami (czyli m.in. mną), to po prostu kliknij przycisk "profil" na dole mojego (lub innych adminów/módów) posta - tam są wszystkie możliwe sposoby kontaktu z nami (gg/e-mail/pw).
Wysłany: Czw Maj 31, 2007 10:04 pm
Dorzuce cos do tej wiadomosci ekstra. Rozmawialem przed chwila z Asia Wizmur i powiedziala mi ze wyjedza do Budapesztu na nagrania po 20 czerwca. Jej rola zajmuje okolo 100 wierszy. Czyli pewnie zajmie jej to jeden dzien.
Aha ... podobniez juz uzyczyla swojego glosu do zwiastuna w polskiej wersji jezykowej.
Jak już pisałem w innym temacie, zwiastun pokazują już w kinach. Efekt=mieszane uczucia. Z jednej strony nawet spoko, a z drugiej człowiek się przyzwyczaił do oryginalnych aktorów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum