Wysłany: Sob Cze 27, 2009 9:22 am
Może nie jest to całkowicie zgodne z tematem, ale nie chciałem zakładać nowego z powodu takiej mało istotnej informacji ale jednak związanej po części z Simpsonami. Nie znalazłem też bardziej odpowiedniego tematu dlatego piszę tu
W Lidlu wchodzą produkty amerykańskiego pochodzenia i wśród nich można znaleźć m.in.
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 1:07 pm
pamiętam jakoś na początku lat 90 mama kupiła mi w sklepie z zabawkami w warszawie figurkę homera. mam ją do dziś, ma ruchome nóżki i rączki, miała też 2 gadżety (takie szczypce z radioaktywnym prętem i kask), wtedy do końca nie kumałem kto to, co to, ale było ich kilka rodzajów (m.in. bart, jego kojarzyłem). dziwne, że w tamtych czasach były takie fajne gadżety w zwykłych sklepach a teraz posucha. moge wrzucić fotkę przy okazji tego reliktu
W dużych sklepach zabawkami np Smyk, sa figurki po 10zł . Nic zostaje tylko allegro i innne sklepy internetowe.
Jakie figurki?? Możesz jakoś lepiej opisać albo dać zdjęcie z neta? Będę wdzięczny
Poza tym podejdę do Smyka...z ciekawości
Właśnie o te figurki mi chodziło. Narazie mam tylko Bart'a i Homer'a , ale jak będę w Smyku to będę mieć ich więcej. Z tego co widziałem to tylko te wyżej wymienione oraz rodzinę Falnders'ów.
[ Dodano: Wto Gru 15, 2009 8:30 pm ] aniusia1111, to gdzie się z nimi spotkałaś?
te figurki to "Greetings from Springfield" seria 1.
na allegro je spotkasz tak samo, bardzo pospolite w sumie
Ale i tak fajnie że coś sklepy sprowadzają i starają się działać w tym kierunku, to duży plus
A mam takie małe pytanko, wiecie gdzie można dorwać jakieś gadżety w Stockholmie? (Szwecja:P) Są jakieś dokładne sklepy? może sami gdzieś odkryliście jakieś sklepy z gadżetami?
Jacob: widziałam je na stronie z zabawkami Epee. Były po 9.99zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum