Wiek: 22 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 755 Skąd: Out Of Arkham
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 5:45 pm
No bo tyle jest. I trzeba się cieszyć tym, że w ogole mozna cos kupic. Ja bym poczekal bo z biegiem czasu jest ich coraz wiecej. Na razie pozostaje tylko animados, oraz allegro(no i ebay).
No bo tyle jest. I trzeba się cieszyć tym, że w ogole mozna cos kupic. Ja bym poczekal bo z biegiem czasu jest ich coraz wiecej. Na razie pozostaje tylko animados, oraz allegro(no i ebay).
I święta racja - kiedyś nie było NIC. Były tylko podrabiane koszulki na straganach... W porównaniu z tym co było kilka lat temu jest fantastycznie
Ale do Zachodu nam bardzo, bardzo, bardzo dużo brakuje...Nawet do Czech tam można kupić świetne rzeczy.
A co do kupowania w Polsce - to może jest tu "bieda" z gadżetami, ale uwierzcie mi, że mamy najtańsze gadżety w Europie albo i na świecie.
Zainteresowanie jest tak mikre, że ceny jakie są na allegro są bardzo niskie. Ludzie najchętniej by kupili wszystko za 2 złote...
Wspomniany sklep animadosma tez bardzo przystępne ceny - nie jest to reklama. Piszę z własnego doświadczenia.
Dodatkowo polecam LUMPEKSY - fantastyczne miejsce na maskotki, figurki, pościele itp
w Polsce jest taki sklep tiimari czy jakos tak, na pewno jest w reducie i chyba na targówku. jest tam kubek z napisem 'I love dad' z Homerem, Maggie, Lisa i Bartem, moge niedlugo dodać zdjęcie, bo dostalam taki na urodziny kosztuje 19 zł, bardzo mi sie podoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum