www.okruszek.org.pl/
Klikasz " Na Chleb " i dodajesz " ustaloną przez nas sumę " 5gr.
5. Wchodzisz na stronę:
www.habitat.pl/
Klikasz na "Podaruj Dom" u dołu strony i dodajesz tym razem 1zł
Mamy więc 5gr + 5gr + 5gr + 5gr + 1zł razem 1,20 zł. Dopisujesz swoje 1,20zł do ogólnej sumy w temecie, tzn pierwsza osoba wpisuje 1,20zł. , druga 2,40zł. , trzecia 3,60zł....
Zobaczymy, ile uda nam sie uzbierac
takie "kwotowe unaocznienie" jest bardzo pozytywne
Dobra no to zaczynamy .. Tylko dodam ,że jest to rozpowszechnianie z forum na forum i nie zdziwcie się jeżeli gdzieś jeszcze to znajdziecie , to teraz kliknijcie w linki ,dopiszcie do tematu ,że daliście i rozpowszechnijcie to na innym forum !!!
To ja zaczne 1,20 zł ...
P.S. Na jednym forum uzbierali ponad 400,00 zł ...
UWAGA : Pamiętajcie ,że nic za to nie płacicie ..
A i nie trzeba klikać raz dziennie - można wchodzić przez różne bramki proxy co zmieniają IP i oddać nawet kilka złotych dziennie
P.S.2 - Choć dotuję to jednak wątpię aby wszystkie pieniądze doszły do potrzebujących...
Gdzieś powinien być ich licznik...
Thor Inn, jest. Gdybyś wszedł choćby na stronę pajacyka to przeczytałbyś, że za każde kliknięcie płacą sponsorzy. The Simpsons, IMO dobry temat. To hydepark więc o zaśmiecaniu nie ma mowy a pomóc zawsze można.
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 11:49 pm
i jest 9.60 choc na pajacyka i polskieserce wchodze codziennie dodam sobie teraz ta reszte i tez bede codziennie wchodzil to mozecie mnie codziennie doliczac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum