Wysłany: Pon Lut 23, 2009 7:47 pm [Pomysł] Piosenki Simpsonów na żywo :)
Witam, cóż, tak jak w temacie, wpadłem na pomysł, aby zrobić taką jakby swoją wersję teledysków piosenek z Simpsonów, czyli jak na przykład w [5x01], śpiewają na dachu "Baby on Board", to zamierzam, zgadać się z moimi kolegami na dachu mojego domu, na który stosunkowo łatwo jest wejść. Spróbuję także załatwić jakąś grupkę ludzi, która będzie widownią 'spod dachu' . Niestety idea dopiero co zaświtała, więc nie mogę wam zagwarantować, aby filmik/i pojawiły się dość szybko w internecie.
Do takich dodatkowych informacji, powiem też, że my, jako znajomi, nie będziemy śpiewać, lecieć będzie oryginalna muzyka z serialu, my będziemy tylko próbowali dokładnie odegrać ruchy . życzcie nam powodzenia!
hehe, chodziło mi o Simpsonów na żywo, czyli nienarysowanych Sorq za brak ścisłości. Ale myślę, że tak gdzieś niedługo powinienem to zrobić, bo klimat akurat pasuje do tego, który był w serialu (pogoda).
martin123456, postaram się, aby to wyglądało jak najlepiej (mamy tylko problem z wytrzaśnięciem Apu ). Widowni raczej nie wezmę, bo za dużo robotytrza będzie też wziąć kilka kamerek, aby nie działo się to wszystko w jednym kadrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum