The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: noworoczne, postanowienia

Postanowienia noworoczne
Autor Wiadomość
mgr_rybak  
Sponsor

Wysłany: Sob Sty 27, 2007 8:49 pm   Postanowienia noworoczne

Może jeszcze nie wszyscy widzieli więc zamieszczam postanowienia noworoczne mieszkańców Springfield:

HOMER - postanawiam zrzucić 10 funtów i przybrać z powrotem na wadze do walentynek.

MARGE - postanawiam w końcu nauczyć się robić naleśniki, które nie będą przywierały do patelni. Bart pomógł mi to wymyślić.

KRUSTY - w roku 2007 przyrzekam nie używać starych kawałów, które opowiadam od roku 1961.

CHIEF WIGGUM - w nadchodzącym roku postanawiam nauczyć się bezpiecznego obchodzenia z bronią.

COMIC BOOK GUY - w 2007, postanawiam śmiało iść tam gdzie jeszcze nie byłem - iść na randkę z kobietą.

BARNEY - postanawiam przestać pić … kawę. Zajmuje miejsce na piwo.

NED FLANDERS - postanawiam być pobożnym, uprzejmym, spokojnym, … hura, hura, ja już taki jestem! Szczęśliwego nowego roku 2007!

Â?ródło

Ailee  
Marge

Wysłany: Pon Sty 29, 2007 9:07 pm   

Heh, fajne...
Myślę, że Homerowi się uda. Marge też może się powieść. Natomiast Krusty jest z góry skazany na porażkę, tak samo jak Wiggum.
Comic Book Guy już był na randce - z Agnes Skinner. No, ale tu już jestem czepialska.

KAPUT
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lut 09, 2007 11:52 am   

Dziwne, że Bart niczego sobie nie postanowił. :lol: :roll: :lol:

The Simpsons  
Profesor

Wysłany: Pon Lip 02, 2007 12:05 pm   

KAPUT napisał/a:
Dziwne, że Bart niczego sobie nie postanowił. :lol: :roll: :lol:

Nie wspominając już o Lisie i Maggie ... :mrgreen:

fatman  
Marge

Wysłany: Wto Lip 03, 2007 9:23 pm   

The Simpsons, co mogła sobie postanowić Maggie? Pewnie to pozostawiono Nam, czyli społeczności fanów. :o Pomyśl, o tym. Ja to widzę tak:
Bart-doprowadzę do ponownego (tym razem permanentnego-cokolwiek to znaczy) strajku nauczycieli i wymyślę więcej kawałów telefonicznych. :)
Lisa-Jak co rok będę uczennicą numer jeden w mojej, a także innych klasach w szkole.
Maggie-Nauczę się mówić i przestanę się wywracać (i nie dam się wyrolować w kolejnym odcinku zdradzającym przyszłość-powiem coś, cokolwiek). :D
Może być?

Odpowiedz do tematu