Oczywiście nie można też zapomnieć o odcinku [03x06] Like Father, Like Clown, gdzie było dużo poważnych momentów, np. porzucenie Krusty'ego przez ojca.
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
nie przypominam sobie by zaraz potem nastąpiła między nimi jakaś sprzeczka
nie chodzi mi o sprzeczce, chodzi mi o to, że później pojawiła się jakaś baba, i puściła filmik parodiujący jakiś sitcom o weteranie z wojny w Wietnamie. Załamało mnie to;/
Ale mi sentyment zrobiliście. Aż oglądne ten odcinek sobie zaraz mimo, że już dawno nie oglądałem żadnych
Pewnie był już wspomniany, ale to mój osobisty faworyt:). Barney i jego film 'Nie płaczcie po mnie, ja już umarłem':D:D:D. Scena nie do końca może poważna (nawiązanie do "Obywatela Kanea"), ale sporo w niej prawdy o alkoholiźmie i samym Barneyu:).
Do kolejnych poważnych odcinków można zaliczyć: [11x14] Alone Again Natura-Diddily.
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum