Ja myślę , że najpierw szwagier mgr_rybaka, powinien się zgodzić na takie coś , bo to może być przecież dla Niego kłopot.Jednak gdyby wszystko wyszło to również byłbym zainteresowany.
Nie no ofkors że trzeba poczekać na odpowiedź ale już się można "ponapalać" chociaż
Z tego co widziałem na zdjęciach to Buzz Cola kosztuje 2.99$ czyli jakieś 8,5 zł za puszkę. Nie powiem trochę drogo bo to pewnie zwykła cola ale warto. Natomiast komiks Radioactivmana to widziałem tylko trójkę z przodu i może to być 3$ albo 30$ jak 3$ to git
Komiks kosztować 30$ na pewno nie może , komiksy Simpsonów są właśnie w granicach 2-3 $ , więc zapewne ten kosztuje 3$.No i oczywiście , że "ponapalać" się można , sam się już nieźle napaliłem oglądając zdjęcia tego marketu
Wow super super super i jescze raz super, a propos wy mówicie że takie byście chcieli ja też tylko że jam mam szczęście a konkretnia mam ojca w usa w nowym jorku no i chyba zanośi się na to że będe miał wyrzerkę
Wiek: 16 Dołączyła: 30 Cze 2007 Posty: 507 Skąd: Springfield
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 12:30 pm
bart110 napisał/a:
a propos wy mówicie że takie byście chcieli ja też tylko że jam mam szczęście a konkretnia mam ojca w usa w nowym jorku no i chyba zanośi się na to że będe miał wyrzerkę
Ja mam chrzestną w USA i sie nie podniecam... Jak będe starsza to tam do niej pojade ,a na razie to mi przyśle pewnie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum