Wysłany: Nie Lip 08, 2007 1:34 am
Wow, pączki z różowym lukrem! mmm.... różowy lukier....
Oczywiście słyszałem, że markety 7-11 w USA zamieniają się w lipcu na Kwik-E-Markety, ale nie sądziłem, że aż tak wiernie to odtworzą . Dzięki Kris za te go linka
Tu jest ciekawe zdjęcie. Pisze tu, że jeśli znajdziesz specjalnie oznaczone squeshee, w nagrodę możesz zostać zanimowany w serialu!!
Cóż... tylko żałować, że nie mieszkamy w USA...
Nie do końca, to jest taki lodowy napój, w skład wchodzi woda (maksymalnie zmrożona, ale nie lód) i syrop owocowy (im więcej tym to jest słodsze), można też dodać coś dla urozmaicenia. W Polsce też to mamy (u mnie w pobliskim centrum handlowym nazywa się to siorber )
Z jednej strony niestety (fajne rzeczy tam mają) a z drugiej strony na szczęście (dużo niefajnych rzeczy tam mają). To kto się zrzuca na kontener? Parę ton badziewia można wepchnąć i przysłać statkiem
pomyslowe,nie powiem nie spotkalam sie jeszcze z tym ze realizuja jakies instytucje z kreskowek! to jest dowod, ze simpsony to jednak cos wiecej niz 'zwykla' kreskowka! i z tym ulub. komixem Bart'a to juz przegiecie (w pozytywnym znaczeniu) z tym ze moze nie byc takie ciekawe i popularne,w koncu na sile beda ciagneli kolejne numery. tak mi sie wydaje.
gdyby w moim miescie taki sklep istnial,to bym bardzo chetnie po buleczki chodzila juz nie chodzi o kupowanie roznych (cenzura),ale samo chodzenie i ogladanie produktow na regalach. milo milo podoba mi sie ten pomysl
Wiek: 16 Dołączyła: 30 Cze 2007 Posty: 507 Skąd: Springfield
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 10:39 pm
Ja mam zamiar w następne wakacje zaoszczędzić i pojechać do USA...
Dowiem się gdzie dokładnie są takie sklepy i porobie fotki...
Może (w co szczerze wątpie) jak na premierę "The Simpsons Movie" przyjdzie dużo osób to zrobią jakieś sklepiki...Fajnie by było jak ,by chociaż jeden..Pojechała bym na koniec Polski żeby do niego wejść..Napewno będzie dużooo gadżetów po premierze... Mam nadzieję ,że po rozsądnych cenach...I nie tylko w USA ,ale w Polsce też wprowadzą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum